Ženská poradna
U Rybníka 231, Sušice

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Milá, šetrná, vše vysvětlí, i na první prohlídce jsem si připadala celkem v pohodě. Můžu vřele doporučit.

E

K paní doktorce chodím více než deset let, prošla jsem s ní tři úspěšná, jedno zamlklé těhotenství. Odbornost nehodnotím, nejsem odborník, ale vždy jsem byla spokojená. Vždy byla empatická, trpělivá, šetrná, co jsem chtěla, důkladně vysvětlila, poradila, respektovala odmítnutí triple testu či antikoncepce bez kousavých poznámek, mám u ní pocit, že jsem žena a ne číslo pojištěnce.

jsem s ní spokojená,odhalila mi rakovinu čípku,což doktor před ní neudělal,díky ní se to podchytilo včas,díky Monika

Chodím k paní doktorce už léta, během 2 těhotenství se mě dostávala důkladná péče a veškeré rady a vysvětlení.Nedovedu si představit že bych musela změnit gynekologa....

jsem s péčí spokojena

skrátka nedoporučuji v žádném případě

S paní doktorkou jsem velmi spokojená, během těhotenství se mi dostávala ta nejlepší péče, důkladné prohlídky a častý ultrazvuk, takže jsem věděla, že miminko je v pořádku... Vždy se snaží vše vysvětlit a poradit ...

E

Velice příjemná, vyslechne všechny pacientčiny problémy. Neodbyde, vždy se snaží vysvětlovat a pomoci.Sleduje a aplikuje novinky v léčivech. V hodnocení je také se třeba zmínit o krásném prostředí zahrady, kde se čekárna a ordinace paní doktorky nachází.

Paní doktorka vyšetruje podle toho jakou má náladu. Když má špatnou skoro se vůbec nebaví. Takže doporučení nic moc.

B

U paní doktorky jsem si připadala jako pokusná myš - zkoušela na mě různý přípravky, který stejně nepomáhali. Změnila jsem gynekologa a jsem velice spokojená.