Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Jana
Paní doktorka i sestřička jsou velmi ochotné pracovat i nad rámec svého platu a po pracovní době, jen aby zvládly vyšetřit všechny pacienty. Velmi děkuji a oceňuji ochotu mě akutně ošetřit, přestože to znamenalo zůstat v ordinaci o 45min déle! Paní doktorka je velmi pečlivá!
EU.
Doporučuji!!!!
Paní doktorka je rychlá, pohotová a ví co dělá.. Pro někoho kdo ji vidí poprvé - asi razantnější přístup
D.K.
U paní doktorky jsme byli poprvé a její přístup byl profesionální a příjemný. Vše vysvětlila a poradila. K synovi byla velmi příjemná a dokázala vyšetření sluchu zkombinovat tak, aby jej byla schopna dobře vyšetřit i přes jeho snahu nespolupracovat.
mujsedmymail
Paní doktorka vždy pomohla, nicméně... Děti tam velmi neradi chodí, protože je opravdu dost protivná. Doktor by měl býti i psychologem, zvláště pokud se jedná o děti. Bonbón to opravdu nespraví. Příště si raději popojedeme dále.
Niki
Myslím si, že paní doktorka je velice protivná. Když nepřihlížím na to že její ordinace vypadá jak z nějakého hororového filmu. Je velice nepříjemná. Vždy když jsem k ní přišla s ucpanými dutinami buďto na mě zavrčela jestli chci antibiotika a nebo mi předepsala léky které byli na alergickou reakci i když jsem byla nemocná. Velmi nepříjemné chování až arogantní. Bohužel v Čelákovicích není nikdo jiný na ORL.
Jana
Musim souhlasit, ze pani doktorka se k pacientum opravdu neumi chovat. A kojicim zenam doporucuji si precist prilozene brozury u leku ktere predepise, protoze se vam muze stat, ze zaplatite nemale penize a zjistite, ze je v zadnem pripade nesmite uzivat.
Roman
Tak se i tady maže úplně normální hodnocení. :(
Takže to budu muset napsat jinak. Paní doktorka je na pacienty velmi protivná. Tohle snad projde.
Martina Matějčíková
Musím se přidat k názoru, že přísnost není špatná vlastnost na většinu lidí je opravdu nutná a věřte že dr. Špičanová chce opravdu jen to nejlepší pro každého ze svých pacientů. Já mám jen dobré zkušenosti, diagnostika vždy seděla, dobrá rada a komplexní vyšetření vedlo k výraznému zlepšení celkového stavu malé dcery a navíc u jiných členů rodiny rozpoznala i nemoci, s kterými tam původně ani nešli ... takže doporučuji.
Také doporučuji,velmi příjemné vystupování, dopodrobna vysvětlí o co se jedná a jaká léčba bude nejvhodnější, případne doporučí i jiného lékaře, když je potřeba dovyšetřit v jiném oboru
Profesionální přístup k pacientům,dobře diagnostikuje i léčí onemocnění.
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové v Mladé Boleslavi
Otorinolaryngologové v Nymburku