petr
Velmi dobrá zubařka, nešel bych jinam. Dobrý přístup a dobře odvedená práce. Bez výhrad.
Paní zubařku nemám ráda. Již v 6. třídě jsem požádala rodiče o změnu zubaře. Je nepříjemná obzvláště na děti. Teď je mi 20 a nemám s ní dobré zkušenosti i lidé v mém okolí raděj chodí jinam. Moje maminka si ji ale chválí ikdyž jí plomby vypadávají a musí chodit na víckrát, možná to bude tím, že u nikoho jiného ještě nebyla.
martina s.
dobra dr.v 8 mesici tehotenstvi me osetrovala zub se zanetem.byla velice prijemna.ale sestra by mohla byt prijemnejsi
Martina
Po delší době jsem musela navštívit paní doktorku.Její přístup j prfektní.Ošetření bez bolesti.Já chválím.Nešla bych jinam.
Máňa
Už jsem k ní kdysi chodila.Teď už jsem naštěstí jinde.Příjemná je to ano,ale odbornost nic moc.Nedoporučuji.
ja
je dobra
Pavel
Mám moc dobré zkušenosti.Co jsem začal chodit k paní doktorce mé zuby jsou vždy v pořádku.Perfektní zubní protéza.Ošetrení bezbolostné.Profesionalota.Dík.
M.J.
Moje zkušenost s paní doktorkou-perfektní.Milá,ochotná.Také po odborné stránce se jí nedá nic vytknout.
já
Tahlepaní doktorka je převlečený anděl. Nevyměnila bych ji za nic na světě.