Fyzioterapie
Sokolská 35, Praha

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Špičková fyzioterapeutka paní Kocarová mi v minulých letech velmi pomohla jak s letitými problémy s páteří tak s akutními drobnými sportovními a pracovními úrazy na páteři a velkých kloubech. Cítím se skvěle, zdráv a vím, co mám dělat pro další prevenci - cvičení odpovídající stavu a věku. Bylo by fajn absolvovat občas preventivní vyšetření a doladit cviky, ale chápu, že je paní Kocarová plně vytížena naléhavějšími případy. Přeji paní Kocarové i jejím pacientům hodně zdraví a fyzioterapeutických úspěchů.

Po několika letech problémů a hledání dobré rehabilitace jsem konečně narazila na paní Kocarovou. Moc mi pomáhá a je velmi sympatická.

Také mohu jen doporučit. Nejenom, e mi moc pomohla s plotýnkami, ale ještě je skutečně milá.

Výborné znalosti, fakt pomůže!

Výborná fyzioterapeutka. Cvičila mi děti. Absolutní spokojenost.

Velmi dobý fyzioterapeut-okamžitě odhadne co člověku pomůže. Umí metodu MACKENZIE a dle ní jsem po jednom dni mohla chodit, což jsem po měsíci v lázních nebyla schopna. Paní Kocarová je také velmi příjemná žena.