Oční ordinace
Jabloňová 8/2992, Praha

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

K této paní doktorce již nikdy více!!!Přišli jsme k ní s osmi letým synem s tím,že špatně vidí do dálky,paní doktorka ho vyšetřila oči mu rozkapala a řekla,že dostane brýle na blízko a zlepší se mu to načež mu napsala brýle +0,75 na čtení a na psaní.Syn přes brýle nic neviděl tak jsme opět šli k paní doktorce,která se se mnou hádala a řekla mi,že má vrozenou vadu a je krátkozraký a na brýle si musí zvyknout.S tím sem se opravdu nesmířila a šla jsem na soukromou kliniku do Horních Počernic,kde paní doktorka mému synovi zjistila,že má astigmatismus a dala mu brýle se skly-0,25cilindrické,přes,které konečně vidí a vše přečte do dálky.Z názoru paní doktorky se zděsila a řekla,že by měla okamžitě odevzdat diplom,že by mohla za rok synovi zkazit oči o 50%.Je to smutné,že někdo takový může léčit oči,které vám už nikdo nevrátí :-(.........

Chování paní doktorky je jednou jak milijus, po druhé dračice.A co se týče profesionality?No udělejte si obrázek sami.Když pacient má ošklivý zánět slzného kanálku a lékařka jej léčí na suché oko.Je to profesionální přístup?

Paní doktorka není usměvánek, to je fakt. Ale je ochotná, příjemná, pečlivá a citlivá, prostě profík - chodím k ní už 25 let a neměnila bych.

Jedna z nejlepších očních lékařek, které jsem měla možnost potkat. Chodíme k ní celá rodina a jsme s ní velmi spokojeni.

K paní doktorce chodím už od mala a můžu jen chválit. Spousta lidí si zde stěžuje na její nepříjemné chování a hrubost. V životě na mě nebyla nepříjemná, jen minulá sestra byla jako osina vy víte kde. Nová sestřička je jako sluníčko. A to, že z každého slova paní doktorky nekape med, neznamená, že není příjemná. Vždy Vám poví přesně, co vám je a nechodí kolem horké kaše. Jasně, výstižně. Ať už jsem přišla s jakýmkoli problémem, vždy mi pomohla.

Paní doktorka je velice milá, vždy my dala 100% péči. Jediné co se nedalo vytrpět byla sestřička, ta už je naštěstí pryč.

Osobně můžu Dr. Forgáčovou jen doporučit. Mám kombinovanou oční vadu navíc komplikovanou šilháním.
Vyzkoušela jsem spoustu očních lékařů , ale jen od ní jsem odcházela s předpisem na brýle, ve kterých jsem byla schopná plně fungovat, a to pokaždé.
Je přímočará, upřímná a říká věci tak jak jsou...
Pokud se chcete vrátit do dob, kdy jste neměli právo znát pravdu od lékaře, je mi Vás líto. Já to raději uslyším bez přikrášlování a vím na čem jsem.
Dr. Forgáčové si Vážím a je jen škoda, že podobného odborníka jsem pro sebe nenašla i v jiných oborech- gynekologii,..
MK

K paní doktorce chodím přes deset let, velmi si jí vážím a jsem s léčením spokojená! Vždy mi pomohla ať už na prohlídkách či akutně.
Někteří lidé se prostě nepřetvařují a nemusí se na každého nutně zubit a s každým souhlasit. To je totiž vyčerpávající. Když je člověk slušný, slešně s ním jednají a naopak:-)
Je velmi kruté, že chce jít paní doktorka po práci domů, to ano, kdyby mohla být v ordinaci 24hodin denně vyhovovalo by nám to víc....
Paiskrová

MUDr. Forgacova odmitla predepsat kapky na alergii memu dvouletemu synovi s tim, ze uz nas nevezme, nebot za 10 minut konci. At prijdeme zitra, ze to syn vydrzi. Ten ma jiz do krve rozskrabane ocni okoli. Nechapu tu krutost!!! Bohuzel tyto kapky nemuze predepsat pediatr, pouze ocni specialista.

Velmi pečlivá, pozorná,..