Jiří. A.
Do ordinace jsem přišel sice neobjednán, ale s akutním problémem bolavého zubu. Sestra se dotazovala, zda jsem u nich registrován, při kladné odpovědi řekla, že budu muset ještě počkat. Potud v pořádku. V tom se ale ozvala doktorka, začala povykovat, jak má hodně práce, že už "padá na ústa" a při dotazu, co mám tedy dělat odsekla: "to já nevím, co máte dělat", z čehož vyplynulo, že mě ošetřit nehodlá. Člověk by pochopil, že má zřejmě dost práce, co je však nepřípustné je, že takto atakuje člověka, který přišel pro pomoc s bolavým zubem, což je i z etického hlediska neakceptovatelné. Podobnou zkušenost jsem měl před léty s jiným zubařem, který mě taktéž neošetřil a odůvodňoval to tím, že má brzy po pracovní době a že mu ujede autobus. Když jsem toto řekl na pohotovosti jinému lékaři, tento sám konstatoval, že mám podat stížnost, kterou nyní zvažuji k vůli doktorce Bydžovské.
Dendulka Sibalová
nejhorší zubařka, ke které jsem mohla chodit uz nikdy více .Arogantní ženská neschopná udělat pořádně svoji práci.V každém zubu mi nechala kaz a teď mam zničené zuby a nebo v horší variantě mrtvé a totálně zdevastovane , ale podle ní mám zuby v pořádku a o přístupu k pacientům vůbec nemluvím.Prostě děs a hrůza , jak si vůbec může dovolit ošetřovat zuby
Tachovák
Katastrofa , lituji rodiče kteří mají děti na škole Hornická. Mohu-li doporučit nikdy nenechavejte jít děti k ni samotné.
Arogantní jednání jsem si ověřil osobne po té co dcera odmítla si k "paní doktorce " dojit sama. Doporučuji preregistrovat ! Ulevite dítěti i sobě
Fiedlerová Naděžda
Výborná,ochotná,umí poradit i s finanční dostupností.Moc děkuji, že mě Mudr. Bydžovská ochotně přijala do péče,Ikdyž jsem se přestěhovala až do Děčína.Už podruhé mi celkově zachránila můj úsměv.
Dobrý přístup k pacientům.
Vynikající odborník,bezvadný přístup k pacientům.Jen víc takových !