Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Zdravánemocná
K paní doktorce už chodím asi osm let, přesně si nepamatuji, ale už hodně dlouho. Přiznávám, že někdy mě "usadila" na tři doby a dokázala být hodně nepříjemná. Ale kupodivu to u mě fungovalo tak, že jsem na její reakci musela pořád a pořád myslet, přemýšlet tudíž o sobě a proč, a atd. A tak mně pomalu, postupně strašně pomohla a pořád pomáhá. Mám ji ráda, jsme už "staré známé". Pomoci si v u těchto "nemocí" musí hodně každý sám, ale určitě pod odbornou péčí, bez ní bych to nedokázala. A tou byla a je v mém případě paní doktorka.
je pravda, že zezačátku jsem byla spíše skeptická, ptz jak již psali jiní výše, tak působí neempaticky, někdy až chladně. Ale zažila jsem více lékařů z této oblasti a rozhodne patří mezi ty lepší a znalejší. Dále bych chtěla zdůraznit, že psychiatr není psycholog, takže pokud se jdete vypovídat, budete logicky zklamaní. U náš psychiatr prakticky jen předepisuje léky, návštěva u něj trvá max. půl hodiny a od toho se odvíjí i ostatní. Mají neskutečné množství pacientů, takže logicky není ani čas. K paní doktorce chodím přes dva roky a jsem spokojená. Aneta
Už dvakrát mě vrátila zpátky do života. Je to profík - ta její zdánlivá ne-empatie je dána nutným profesionálním odstupem.
Jiří Friedl
S péčí psychiatrické ordinace pí MUDr.Borůvkové
jsem velice spokojený a mohu ji každému,kdo tento
druh zdravotní péče potřebuje,s čistým svědomím
doporučít.Jsem jejím pacientem již od roku 1982 a
určitě bych neměnil.
Jiří Friedl
Blažena Honomichlová
Absolutní nevtřícnost, neempatie.
Olanovská Pavla
Paní doktorka je k pacientům celkem normální,alejen ze začátku, je nervní,že by sama potřebovala stejného"odborníka".Chodí k ní pacienti nemocní a někdy jsem se divila,že ji tam někdo neublíží!Protivná,vzteklá-no, mohla by už odpočívat jen doma...
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze