Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
LUCIE
Hrůza. Hrozný přístup, nezájem o pacientův stav, pacient léčen po telefonu způsobem bez osobní návštěvy.
Zdeněk Vopálecký
Skvělá paní doktorka s velikým přehledem a znalostmi. Absolutně lidský přístup a porozumění k pacientovi. Sestřička je velmi milá, ochotná a obětavá. Úžasná ordinace.
Byl jsem mile překvapen.
Děkuji.
Zdeněk Vopálecký
Navštěvuji ji už dlouho a je to doktorka, na kterou se můžu spolehnout, zatím se mi nestalo, že by udělala v diagnóze chybu.
výborná ordinace, paní doktorka je velmi dobrý diagnostik s osobním přístupem k pacientovi setřička příjemná, velmi pěkné prostředí, dobře fungující objednávkový systém- vřele doporučuji
Špatné zkušenosti, pokud něco chcete dá vám najevo, že ji otběžujete. Já se opovážil přijít v ordinačních hodinách 30.12.2010 na prohlídku řidiče za 500kč. Dostal jsem za vyučenou, abych příště v takovýto termín neobtěžoval. /čekárna byla prázná/
Jsme velmi spkojeni,k paní doktorce chodíme léta celá rodina-3 generace, je pohodová, vždy se nám věnuje a pomůže.
K předchozím negativním referencím-je svobodná volba lékaře, tak ji využijte.
Bohužel často píší na tyto stránky jen ti nespokojení.
Tak kde začít.Při angínách nebo virózách u paní doktorky většinou žádné výtěry neexistují!Vše antibiotika a vždy to je jen angina.A to nemluvím jak je nepříjemná.Když chcete výtěr musíte si o něj říct.A chraň bože aby jste byli mladí a něco vám bylo např. bolesti zad atd, to dostanete odpověď cituji: jéžiši vždyť jste mladý vám nic být nemůže!Nebudu mluvit o konkrétní nemoci,ale když jsem potřeboval vyšetřit paní doktorka to odmítla i když podle zákona musela.Volal jí i jeden nejmenovaný kolega a tomu dokonce zavěsila telefon.Byl jsem vážně nemocný a ona to nepoznala i když jsem si neustále stěžoval.Teď jsem u jiné ta na vše přišla a vše je v pořádku.Jediné plus je příjemná sestřička.Takže pokud nejste důchodci,nechodíte si neustále pro léky nebo antibiotika doporučuji k této paní doktorce nechodit!Kdybych byl ještě teď u ní měl bych vážné zdravotní problémy!Dříve jsem byl spokojený ale jen když byla angina nebo viróza to celkem zvládala.Takže tuto paní doktorku nedoporučuji!!!
LD
K paní doktorce chodím už léta a jsem s ní spokojená. Vždycky se mi věnuje, pomůže, je vstřícná a pohodová. Nemám sebemenší důvod si na ni jakkoli stěžovat.
Zdeněk F.
A odkud by asi měla paní doktorka ordinovat (viz. názory ordinuje od stolu), vždyť důležité je, aby si praktický lékař s pacientem promluvil o jeho problémech a navrhl mu jaké jsou možnosti léčení. Třeba by některým pacientům vyhovovala debata v kleče, ale já pro rozhovor přeci jenom preferuji posezení u stolu.
oběť
V žádném případě nedoporučuji; ordinuje - jak zde již bylo řečeno - od stolu, a v případech, kdy by sama měla rozhodnout nebo dát odborným lékařům vodítko, posílá bezhlavě do nemocnice, jedno na které oddělení - "Kde vás vezmou". Vzhledem k jejímu věku bych doporučil předčasnou penzi, tam alespoň nenadělá zásadnější škody - ale nesmí se nechat praktikovat!