Nevěřila jsem, že se někdy přestanu bát chodit k zubaři, ale s paní doktorkou to šlo nějak samo. Jsem velmi ráda, že můžu chodit právě k ní po všech těch řeznících, ze kterých jsem měla skoro trauma. Je milá, při práci komunikuje s pacienty, vysvětluje, co bude dělat a proč a mám pocit, že si mě i pamatuje, když tam přijdu, což potěší. A i kdyby byla pravda to, co píše jeden zdejší host, že se přetvařuje a usmívá proto, že mají draho (což si nemyslím, ani s tím falešným úsměvem ani s cenami), tak aspoň je slušná a i kdyby jen ze zdvořilosti, poptá se, jak se pacient má. Někteří lékaři občas neřeknou ani bu, a to se člověk teprve cítí blbě. Opravdu velká spokojenost. Dokonce mi paní doktorka dodala odvahu konečně se objednat na ortodoncii a zanedlouho budu mít rovnátka :)
Jsem naprosto v šoku z toho, že ještě existují takový lékaři jako paní Skibová.Jsem vděčná za to, že jsme se stali jejími pacienty. Přeji hodně úspěchů jak v osobním tak pracovním životě. Z celého srdce děkujeme. Radka, Max a Adrianek
S paní doktorkou jsem naprosto spokojený. Pokud soudím na základě svých dosavadních zkušeností, tak je skutečný profesionál v tom co dělá a příjemný člověk k pacientovi. Měl jsem problém se zubaři, kdy jsem utíkal z ordinací a čekáren jak jsem se bál, od doby co chodím k paní doktorce Skibové, tak tam chodím bez obav s úsměvem a na každou návštěvu se těším. Neměnil bych a vřele můžu jen doporučit!!! Honza Heindl
Doporučuji všem, hlavně dětem. A i já jako dospělý jsem se konečně přestal bát zubaře.
Paní doktorka je velmi vstřícná a pečlivá. Zbavila mě strachu ze zubaře. Její přístup a celá ordinace je přesně to, co má moderní medicína nabídnout pacientovi. A to, že jí to zde někteří závidí je jejich problém.
Paní doktorka Skibová je vynikající zubař. Docházím k ní i se svými dětmi a mohu říct, že jsme se setkali vždy s naprosto profesionálním přístupem. K dětem má úžasný a citlivý přístup. Mohu všem jen doporučit! Pisatel urážlivých příspěvku, nechť se nad sebou zamyslí, neboť příspěvky tohoto typu zde nepatří a pokud má pocit, že si musí vylévat své kompexy, ať to činí jinde. Apropo IP adresa je u negativních příspěvku totožná.
Paní doktorka je moc milá a příjemná. Vše je na nejvyšší úrovni. Na druhou stranu i ceny jsou nadstandardní. Až splatí vybavení, snad se to změní.
Samozřejmě doporučuji!!!
MUDr. Naďa Skibová, je velmi profesionální lékařka. Znám ji osobně i jako člověka a její zodpovědnost a pečlivost jsou vlastnosti, které jsou u jiných lidí vzácností. Ošetření u ní doporučuji.
Paní doktorka je nejúžasnější lékař, kterého jsem kdy v životě potkala. Celá naše rodina je s ní maximálně spokojená a naše dvě malé děti si ji nemůžou vynachválit, když s nimi komunikuje a ještě při tom jim stihne pustit na uklidněnou krtečka. V ordinaci panuje perfektní atmosféra plná pohody a jsme rádi, že jsme někoho takového v Ostravě objevili, sehnali a hlavně se tam dostali:-)
Nikdy jsem nezažil příjemnějšího zubaře. Chdím k ní už dlouho a neměnil bych.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě