Pavla Plachá
Uplne nejlepsi pani zubarka, jeji mily pristup , ochota a samozrejme profesionalni pece... nikdy bych nemenila ...
Monika
Opravdu skvělá a milá paní zubařka, velmi citilivá a přitom neuvěřitelně šikovná. Sestřička rovněž milá a hodná. Obě tvoří skvělý tandem☺
Jarka H.
Pani doktorka je velmi jemná,šikovná a hlavně lidská.Sestřička přijemná,vždy ochotně přizpůsobí navštěvu .Jsou skvělé obě dvě.
Salač
Paní doktorka Fleischmannová je velká profesionálka a člověk se v ordinaci i zasměje. A opravdu mi nevadí, že ordinace není vybavena podle nejnovějších trendů, hlavně že vždy pomůže svou šikovností a lidským přístupem. Sestra je též velice příjemná a při objednání se vždy snaží vyhovět požadavkům pacienta.
stráchalová
Dobrá lékařka,ochotná,rychlá.nikdy nečekám v čekárně na ošetření víc než se mohu začít bát, velmi ochotná i její sestřička.
Je skvělá
jelikož nemá rád čekání, po dohodě hned na řadě. Také velmi příjemná ošetření
Vlastik
Tahle paní doktorka se věnovala mému chrupu po třech dlouhých letech mého učebního oboru. Tam jsem zažil vrtání bez chlazení vodou. Nevím, jestli to někdo z vás zkusil, ale je to velice nepříjemná záležitost. Díky paní doktorce jsem se přestal bát zubařů a dodnes chodím na pravidelné prohlídky. Bývala sice "střihoun", ale ruce měla až mateřsky jemné. Je to vážně třída.
lidský přístup a profesionalní bezbolestná péče
Je nejlepší
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Ústí nad Labem
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem
Zubaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem