Myroslava Dubyk

Dentální hygienistka, hygienista Více

Číslo licence : BA 0008338

Odhadovaná doba odpovědi:

Vítejte
Jsem Myroslava Dubyk – stomatolog-hygienist. Mám 7 let praxe. Specializuji se na atraumatické čištění zubů.
Hlavní oblasti léčby
- Atraumatické profesionální čištění zubů, včetně dětského čištění a čištění pro pacienty s rovnátky.
- Prevence citlivosti a kazivosti zubů pomocí standardizovaných fluoridových přípravků.
- Profesionální ordinační bělení zubů.
- Léčba parodontitidy kyretážní metodou.
- Instruktáž domácí péče o ústní dutinu.
- Individuální výběr hygienických pomůcek pro domácí použití.
- Aplikace dentálních šperků.
Jiné služby
Kromě dentální hygieny nabízím také další služby pro kompletní péči o váš úsměv:

Airflow čištění
Používám technologii Airflow pro šetrné odstranění skvrn a zabarvení z povrchu zubů. Tento postup je ideální pro obnovu přirozené barvy zubů a zajišťuje pocit hladkých a čistých zubů.

Instruktáž a poradenství v ústní hygieně
Každému pacientovi věnuji individuální přístup a doporučím nejvhodnější způsoby domácí péče o zuby a dásně. Pomohu vám osvojit si správnou techniku čištění a zvolit nejvhodnější pomůcky pro dentální hygienu.

Odstranění zubního kamene
Pravidelné odstraňování zubního kamene je důležité pro prevenci onemocnění dásní a zubů. Pomocí moderních nástrojů bezpečně odstraním zubní kámen, čímž přispěji ke zdraví vaší ústní dutiny.

Péče o citlivé zuby
Pokud trpíte citlivostí zubů, nabízím šetrné ošetření a péči, které vám pomohou zmírnit nepříjemné pocity a obnovit komfort při jídle a pití.

Každou službu přizpůsobím vašim potřebám, abych vám zajistila co nejpříjemnější zážitek a dlouhodobý výsledek. Těším se na vaši návštěvu a možnost poskytnout vám komplexní a kvalitní péči o váš úsměv.
Proč se mnou spolupracovat?
Mám 7 let klinických zkušeností. Studovala jsem na Národní lékařské univerzitě O. O. Bohomolce a na Vyšší odborné škole zdravotnické. Každých 6 měsíců absolvuji specializované doplňkové vzdělávání.

Během své praxe jsem provedla více než 7000 profesionálních hygienických zákroků, 3400 bělení zubů a naučila přes 10 000 pacientů zásadám domácí ústní hygieny, což snížilo výskyt krvácivosti dásní mezi pacienty o 75 %.
Moje praxe a tým
Pro svou práci používám AIRFLOW® Prophylaxis Master, který plně odpovídá požadavkům tří hlavních typů ošetření podle Guided Biofilm Therapy (GBT). Tento přístroj umožňuje jemné odstranění zubních povlaků s minimální nutností následného scalingu.

Samotný scaling provádím pomocí PIEZON® NO PAIN nástavce PS s dynamickým systémem regulace výkonu. Tento přístup činí zákrok nejen efektivním, ale i šetrným k zubním tkáním.
Každé ošetření zakončuji doporučeními a výběrem či úpravou prostředků individuální ústní hygieny.
Při nadměrném krvácení dásní a parodontitidě používám ruční metodu kyretáže k odstranění usazenin, což výrazně urychluje hojení dásní.
  • dentální hygiena

Běžný termín

Hrazeno pojišťovnou

Konzultace online

450 Kč

Opakovaná návštěva bez Airflow

Vstupní vyšetření

Hrazeno pojišťovnou

Bělení zubů

Od 7 800 Kč

+1 služba

Jak fungují ceny?

Všechny recenze

Umístění: White Estetik • dentální hygiena

Nedávno jsem navštívila tuto dentální hygienistku a byl to velmi příjemný zážitek. Hygienistka byla velmi pečlivá, vše mi předem vysvětlila a během procedury se zajímala o mé pohodlí. Po čištění jsem si všimla okamžitého rozdílu. Navíc jsem dostala cenné rady ohledně správné péče o zuby a výběru vhodných pomůcek. Celkově jsem s návštěvou velmi spokojena a určitě se sem budu pravidelně vracet.