Myroslava Dubyk
Číslo licence : BA 0008338
1 názorZkušenosti
Vítejte
Hlavní oblasti léčby
- Prevence citlivosti a kazivosti zubů pomocí standardizovaných fluoridových přípravků.
- Profesionální ordinační bělení zubů.
- Léčba parodontitidy kyretážní metodou.
- Instruktáž domácí péče o ústní dutinu.
- Individuální výběr hygienických pomůcek pro domácí použití.
- Aplikace dentálních šperků.
Jiné služby
Airflow čištění
Používám technologii Airflow pro šetrné odstranění skvrn a zabarvení z povrchu zubů. Tento postup je ideální pro obnovu přirozené barvy zubů a zajišťuje pocit hladkých a čistých zubů.
Instruktáž a poradenství v ústní hygieně
Každému pacientovi věnuji individuální přístup a doporučím nejvhodnější způsoby domácí péče o zuby a dásně. Pomohu vám osvojit si správnou techniku čištění a zvolit nejvhodnější pomůcky pro dentální hygienu.
Odstranění zubního kamene
Pravidelné odstraňování zubního kamene je důležité pro prevenci onemocnění dásní a zubů. Pomocí moderních nástrojů bezpečně odstraním zubní kámen, čímž přispěji ke zdraví vaší ústní dutiny.
Péče o citlivé zuby
Pokud trpíte citlivostí zubů, nabízím šetrné ošetření a péči, které vám pomohou zmírnit nepříjemné pocity a obnovit komfort při jídle a pití.
Každou službu přizpůsobím vašim potřebám, abych vám zajistila co nejpříjemnější zážitek a dlouhodobý výsledek. Těším se na vaši návštěvu a možnost poskytnout vám komplexní a kvalitní péči o váš úsměv.
Proč se mnou spolupracovat?
Během své praxe jsem provedla více než 7000 profesionálních hygienických zákroků, 3400 bělení zubů a naučila přes 10 000 pacientů zásadám domácí ústní hygieny, což snížilo výskyt krvácivosti dásní mezi pacienty o 75 %.
Moje praxe a tým
Samotný scaling provádím pomocí PIEZON® NO PAIN nástavce PS s dynamickým systémem regulace výkonu. Tento přístup činí zákrok nejen efektivním, ale i šetrným k zubním tkáním.
Každé ošetření zakončuji doporučeními a výběrem či úpravou prostředků individuální ústní hygieny.
Při nadměrném krvácení dásní a parodontitidě používám ruční metodu kyretáže k odstranění usazenin, což výrazně urychluje hojení dásní.
- dentální hygiena
VíceGalerie

Hledejte v názorech
Všechny recenze
Markéta
Nedávno jsem navštívila tuto dentální hygienistku a byl to velmi příjemný zážitek. Hygienistka byla velmi pečlivá, vše mi předem vysvětlila a během procedury se zajímala o mé pohodlí. Po čištění jsem si všimla okamžitého rozdílu. Navíc jsem dostala cenné rady ohledně správné péče o zuby a výběru vhodných pomůcek. Celkově jsem s návštěvou velmi spokojena a určitě se sem budu pravidelně vracet.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze