DemaDent
Polní 175, Chrastava

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: DemaDent Jiný

Zubařů jsem se vždy bála, ale díky panu doktorovi se mi podařilo strachu zbavit a do jeho skvěle vybavené ordinace chodím ráda. Je to výborný odborník a člověk, precizní, empatický a na pacientech mu opravdu záleží.

Umístění: DemaDent Jiný

Profesionální přístup, naprostá spokojenost. Pan doktor velmi příjemný a empatický, vše ochotně vysvětlí a ukáže. Sestřička také velmi příjemná. Kvalitní a odborná péče na vysoké úrovni. Děkuji.

Umístění: DemaDent Bolest zubu mé dcery Gabriely 11 lete

Jsem s panem doktorem naprosto spokojená. Je profesionální a hodný. Jsem ráda, že nemusíme jezdit někam daleko a kvalitního lékaře máme v místě bydliště. Regína

Vynikající zubař. Zubních lékařů jsem už poznal několik,ale tento je TOP.. Rychlý,precizní,příjemný a ohleduplný k pacientům. Ošetření je rychlé,bez žádného zbytečného vyčkávání v čekárně !!!

Dobrý den všem,
nepatřím k těm, co bych někoho chválila. Jsem spíše kritická jak na sebe, tak na výkony ostatních. Ale o tohle se s Vámi musím podělit.
Zuby nemám prostě v pořádku, částečně asi i genetika...:(, ačkoliv se o ně hodně starám a vystřídala jsem již i dříve hodně zubařů, ale s takovým SKVĚLÝM PŘÍSTUPEM K PACIENTOVI A S TAK ŠIKOVNÝMA RUKAMA A RYCHLOSTÍ- JSEM SE JEŠTĚ NESETKALA. Byla jsem dnes na trhání moudráku- kořen zahnutý :(, ale s jakou obratností p. doktor zub vytáhl, skláním nad jeho rukama.
Chválím i paní sestřičku, ačkoliv někomu se nemusí líbit- že nepoužívá mimiku, má v oku přesně barvu blomby. Jsem na mateřské a hodněkrát jsem musela na poslední chvíli měnit termín a nikdy jsem se nesetkala, že by mi vynadala, vždycky to pochopila, já být na jejím místě, tak by asi pacient nepochodil..:). Zkrátka skvělý pracovní tým.!!! Všem doporučuji!!! Doufám, že v Chrastavě dlouho vydrží!!!

Pan doktor prijemny a citlivy. bohuzel uz neprijmaj dalsi pacienty maji plno. Doporucuji na akutni osetreni od 7:30 do 8:00 hod. Sestricka prilis prijemna neni kdyz mi nechtela dat razitko do prace pac jsen nemel propustku. Jinak bych hodnotil 4 hvezdicky.

Jsem s panem doktorem naprosto spokojená. Je profesionální a hodný. Sestřička pohodářka bez problémů vyjde vstříc a pomůže. Jsem ráda, že nemusíme jezdit někam daleko a kvalitního lékaře máme v místě bydliště.

N

Naprostá nespokojenost. Dnes - 24.12. - jsem byla na pohotovosti kvůli vyndání drénu.Doktor ani nezdraví, od začátku se tvářil, jako kdybych mu něco provedla. Skoro nic mi neřekl, jen drén vyndal a pak mi tam zřejmě ještě ránu čistil nebo co. Každopádně příšerně hrubě a necitlivě. Netuším, jestli se takhle chová vždycky, nebo jenom když musí mít směnu na Vánoce, každopádně doufám, že už ho nikdy neuvidím.

Velice milý a hodný lékař, který má pochopení.Jsem s ním velice spokojená.

Z

Mé hodnocení je neutrální,i z důvodů které tady již někdo psal.Pan doktor i sestra málo komunikativní,nevysvětlí pořádně co a proč jdou dělat,zub opravován na 3X a nakonec jsem si jej musel nechat na pohotovosti vytrhnout.Při vrtání zubu použito ,,lokální umrtvení,, ale po vpíchnutí již nepočkal než začne půsoubit a ihned vrtal. Při tom samém zákroku u jiného zubaře se počkalo cca 3-5min. než začne lokální umrtvení působit.Když toho všechno sečtu + občas velmi nepříjemné jednání sestry,byl to důvod proč jsem přešel jinam.