Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
K.L.
Profesionál, ochotný, milý, pozitivní. Nestraší možnými komplikacemi.
T.K.
Čekal jsem v čekárně na vyšetření hodinu a půl jen proto aby mi řekl, že mám podvrknutý kotník, doopravdy to jsou natržené vazy. Když jsem chtěl promluvit o tom co si myslím, že to může být, nenechal mě se ani vyjádřit a řekl mi že to není nic hrozného a že mi dá obvaz. Nejhorší doktor, kterého jsem zatím viděl. Vůbec mu nezáleží na stavu pacienta. Možná mě takto odkopl jen kvůli tomu, že už mu začínala polední pauza. Nedoporučuji..
Terézia Kiktová
Byla jsem u Pána doktora Vodslona a pomohol mi ve všem je to sluníčko a nejlepší doktor ortopedickotraumatologicke ordinace jsem moc spokojná a vřele doporučuji Dr Vodslona Velké Dík Pane Doktore :-)
LD
V nemocnici jsem byl na operaci kladívkového prstu na pravé noze. Pan doktor je šikovný, vstřícný, svědomitý - odborník na svém místě. Též vstřícnost obslužného personálu byla perfektní. V případě orthopedických problémů doporučuji svěřit se bez obav písecké nemocnici a rukám pana doktora Vodsloně.
Pan doktor mě ošetřoval řeznou ránu na nártu nohy včetně šlachy a provedl to velmi dobře,tak že se rána zhojila bez sebemenších komplikací a tímto mu patří ode velký Dík.Současně i ostatním lékařúm s ortopedie Písek ke kterým jsem jezdil na kontrolu.
Velmi milý, vstřícný a pečlivý. Pokaždé se mi věnuje dostatek času, doporučuji.
sluničko