MUDr. Monika Zajícová

Zubař Více

Nová Bystřice 1 adresa

Stomatologická ordinace
Žižkova 820, Nová Bystřice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Moc příjemná,usměvavá a milá paní doktorka a sestřička taky velice milá příjemná a usměvavá.Je vidět,že jejich práce je opravdu baví.Ikdyž mám ze zubařů strach,tak mi paní doktorka pomohla a to šetrným způsobem.Za mne mohu jen chválit a doporučit :)

F
Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Paní doktorka je vždy veselá a milá, zuby spravuje velmi dobře a hlavně levně. Sestřička je sympatická.

Ochota nic moc, anestezie ji nic nerika, vyvrtala mi udajne kaz pod amalgamovou plombou, kterou nahradila bilou za 450,-. Ostatni zuby kontrolovala pohledem a naznala ze dalsi kazy nevidi. Zub po tydnu zacal znovu zlobit, tak jsem se radeji objednala do mesta na poradnou kliniku, kde zjistili kdyz tu novou plombu odvrtali, ze pod ni zustal amalgam. Takze pani zubarka mi ani poradne neodstranila ani starou plombu natoz kaz. Navic mi nasli i dalsi kazy, ktere mi dali do poradku zavcasu. No jesteze. Za touto zubarkou uz nikdy vice.

T

Prostě šikovná, příjemná a hezká paní zubařka

příjemné prostředí,mladá,ale šikovná a jemná lékařka,doporučuji

Nic moc, zatim mi všechny plomby vypadly. Pani doktorka je hodně nejista,hodně zmatkuje, je poznat, že má málo zkušeností.Ale je velice příjemná. Šel bych jinam,ale bohužel nikdo jiný nepřijmá nové pacienty. Carlo

šikovná a vstřícná paní doktorka.