Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Opakovaná návštěva bez Airflow
Ostatní služby
Bělení zubů
Dentální hygiena
Od 1 860 Kč
Léčba onemocnění dásní
Životopis:
Absolventka VZŠ v Praze, obor diplomovaná dentální hygienistka, v roce 2004
Kurzy, vzdělávací akce:
Soubor přednášek „Dentální hygiena v moderní praxi“
Praktický kurz odstraňování zubního kamene a ostření kyret
Pražské dentální dny
Praktický parodontologický kurz v Hradci Králové, 2010
Hovoří anglicky a německy.
Ve volném čase se věnuje tanci a jezdí na snowboardu.
KN
Po smluvení a potvrzení návštěvy přes web ZnamyLekar.cz mi bylo řečeno, že nejsem zanesena v systému a paní hygienistka již není na místě.
BR
Paní byla velmi ochotná a milá. doporučuji pro každého
DS
Paní/slečna je perfektní hygienistka. Dělá svoji práci pečlivě, příjemně a je velice ochotná, milá, umí dobře a profesionálně vysvětlit, jak čistit zuby.Též je velice zručná a pozorná, skoro by si člověk přál, aby byla zubařka a mohl mít vše vyřízené jen od ní. Zdá se, že se nám vrátila do Prahy, tak snad se podaří k ní znovu objednat. Moc děkuji. Já jsem na zuby extrémně přecitlivělá, ale ona opravdu umí velice šetrně a příjemně ošetřit.
František
Výborná péče!!! 100% spokojenost. Vřele všem doporučuji...kdo hledá nejenom profesionální výkon ale i úžasný lidský přístup!!!
R. B.
Skvělý přístup k pacientovi, profesionální práce.Vše vysvětlí nic nebolí, po ošetření názorně předvede jak pečovat o své zuby a dásně, přátelská atmosféra.Určitě doporučuji.
preissm
Nikdy jsem na dentální hygieně nebyl, ale velká spokojenost!Milý a vstřícný přístup. Slečna Monika je prostě skvělá! Rozptýlila ihned zpočátku moje obavy,
pracovala šetrně, ale rychle, přitom žádnou bolest jsem téměř nezaznamenal.
Mohu jenom doporučit.
Tomas Holub
Monika má vysoce profesionální a také velmi příjemný přístup. Během ošetření postupovala pečlivě a důsledně. Po celou dobu se mnou hovořila a vysvětlovala co a proč dělá nebo dělat bude. S výsledkem jsem velmi spokojen a těším se na další návštěvu. Vřele
Moniku doporučuji.
Simča
Paní Monika je výborná hygienistka, svojí práci dělá pečlivě a poctivě. Vše ochotně vysvětlí a pomůže. Mohu jen doporučit.
velmi příjemná a profesionální lékařka. Mohu jenom doporučit a jí poděkovat za kvalitu práce a přístup k pacientům.
Jitka Habová
Velmi profesionální a milý přístup. Zubní kámen odstraňuje citlivě a je velmi zručná. . Určitě budu její stálou pacientkou.Všem jen doporučuji.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze