Od r. 2019 do současnosti pracuji jako gynekolog- porodník v nemocnici Nymburk s.r.o.
Od r. 2023 pracuji taktéž v soukromé ambulanci Gynekologie Klumpar s.r.o.
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Gynekologický ultrazvuk
Preventivní prohlídky
Předoperační vyšetření
Aneta B. Š.
K paní doktorce Skuhrovcové jsem začala docházet krátce poté, co začala ordinovat v poděbradské ordinaci. Jsem velmi spokojená s jejím profesionálním, ale na druhé straně lidským přístupem. Z paní doktorky mám pocit, že se k problematice ženského zdraví snaží přistupovat celostně a klade důraz na fyzickou i psychickou spokojenost svých klientek. Velmi si cením toho, že přístup paní doktorky není pouze o provedení prohlídky anebo řešení akutních problémů, naopak vždy je ochotná udělat krok navíc, doptat se, poradit či hledat společné řešení. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak skutečnost, že je paní doktorka vždy usměvavá, plně koncentrovaná na danou klientku a snaží se jí věnovat všechen čas, který je třeba. Je to zkrátka člověk na správném místě a žena s velkým Ž, která nejednu pacientku svým přístupem k péči o ženské zdraví a ženskost obecně inspiruje.
Diana
Naprosto profesionální, empatický přístup. Po předchozích negativních zkušenostech u jiného lékaře mě paní doktorka vyvedla ze strachu a eliminovala můj blok z prohlídky. Vše probíhá citlivě, o všem se mnou komunikuje. Nejvíce oceňuji individuální přístup a snahu hledat efektivní a ŠETRNÉ řešení mého problému. Na každou návštěvu se moc těším. Doporučuji všude, kde můžu.
Petra
Paní doktorka je skvělá. Po letech u gynekologa pro mě byla návštěva u gynekoložky výzva a absolutně zbořila všechny předsudky. Paní doktorka je milá, velice empatická a velmi ženská. Naslouchá a dokáže pomoci.
Zuzana S
Paní doktorku jsem měla možnost potkat v nemocnici v Nymburce na pohotovosti. Bohužel u mě došlo k zamlklému těhotenství, ale paní doktorka byla velmi empatická, snažila se vysvětlit co se stalo, bylo to velmi emotivní, ale od ní velmi profesionálně ale zároveň citlivě zvládnuté. Nakonec doporučila kyretáž hned druhý den, za což jsem dodnes vděčná, protože to pro mě znamenalo obrovskou úlevu. Navíc mě i operovala a ihned po operaci mi provedla utz vyšetření, které prováděla velmi opatrně a s citem. Zkrátka provedla mě tímto těžkým životním momentem jak nejlépe to asi jen šlo. Dnes už mám roční dcerku a paní doktorce dodnes děkuji.
Z.S.
Paní doktorka je velice empatická, všechno perfektně vysvětlí, do ničeho nenutí a nabídne několik možností. Z mého pohledu se snaží najít především příčinu daného problému. Po předchozí špatné zkušenosti s gynekologem, je toto pro mě přístup, který není samozřejmostí a moc si ho vážim.
N.P
Moc super paní doktorka. Dochazela jsem k ni před porodem v Nymburce a je moc milá, vše vysvětli, než něco udělá, tak se zeptá. Nakonec byla také u mého císařského řezu, a kdybych někdy měla mít druhé dite, tak bych byla rada, kdyby tam byla zase.
Nejlepší gynekoložka! Vše podrobně vysvětlí, je velmi příjemná.