Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Lenka H.
Velmi skvělá paní doktorka,pečuje o celou mou rodinu,vždy pečlivá,důsledná a vždy s úsměvem na tváři.Neměnila bych,takových lékařek jako je ta NAŠE je velmi málo.
Anonym
Úžasná, skvělá, příjemná, vstřícná... Opravdu dobrý člověk, který nenutí alternativu, ale nabízí. Velmi oceňuji její přístup, doporučuji a chválím.
Drahomíra Dolečková
Vždycky mi dobře poradila a zvolila dobrou léčbu.K mudr.Šikové chodí i moje dcera i syn a jsou taky velmi spokojeni
Ladislav Vyvial
Všechna hodnocení a chvála jsou zcela na místě a naprostá pravda. Mladá, krásná, sympatická, hluboce lidská a chápající, vždy připravená pomoci a pohladit alespoň slovem. Paní doktorka Šiková se ve své práci našla a je zářícím příkladem pro všechny. To se nedá naučit a nejde to předstírat! Paní doktorka Šiková je prostě neskutečně dobrý člověk!! Totéž platí i o její sestřičce. V této ordinaci se každý cítí jako člověk a zapomíná na bolest a potíže. Doporučuji všem takové lékaře. Kdo můžete, registrujte se u ní!
jarunacht
Jarmila Plevková 18.3.2014
Paní doktorka Monika Šiková má ke svým pacientům velmi vřelý vztah. Jsem opravdu moc ráda, že k nám na středisko nastoupila právě ona. Vyzařuje z ní pozitivní energie. Mnohokrát mi pomohla a dobře poradila. Mám ji ráda a velice si ji vážím.
Mildová Jana
Jsem ráda, že paní doktorka Šiková přijala do své ambulance celou moji rodinu (mě,manžela, dceru, vnučku), je velice ochotná, příjemná, rozhovor s ní je pohlazení po duši. Podržela mě, když mi zemřel manžel, toho bych u své bývalé nejmenované obvodní doktorky nedočkala. Přeji jí hodně zdraví, abych už do konce svého života nemusela hledat jinou lékařku.
Jarmila Ch.
Jsem velice spokojená s lidským přístupem, který p. doktorka ke mně má. Nedá se to srovnat s bývalou p. doktorkou, ke které už s radostí nechodím! Paní doktorka je velice příjemná, sympatická, mladá dáma.
Gabriela M.
Nemyslím si,že si paní doktorka hraje na Boha,a asi je tento názor mrzí.Setkala jsem se s hodně lékaři a právě mi chyběla komunikace,já jsem velmi spokojená,vše vysvětlí,je hodná,milá i sestřička.Homeopatika mám a jsem s nimi velmi spokojená.Opravdu jsem ráda,že jsem se konečně po 12letech odhodlala odejít od své bývalé obvodní doktorky,kterou zajímají jen peníze,ne stav pacienta.
Carbolova Lenka
Spani doktorkou jsem velmi spokojena za jeji profesni a hlavně lidsky přistup kež by bylo takovych lekařu vice
R.K.
Pro mne a věřím, že i pro ostatní její pacienty skvělý lékař i člověk. Mohu se jí bez obav se svými zdravotními problémy svěřit a naprosto jí důvěřovat.
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku