MUDr. Monika Papeschová

Zubař Více

stomatolog

Partyzánská 1524/4, Opava 74705

U paní doktorky Papeschové jsem určitě přes 20let, ... a skvělé. Dobrý zubař je dnes výhra a i když, jsem se v roce 2023 přestěhoval do Ostravy, zůstávám a postupně jsem na krk paní doktorce pověsil syna, snachu a vnoučata. (dokonce dědu) Má se mnou více práce, jako za mladšího vydání, ale trpělivě a zodpovědně se stará o moje kusadla a udržuje je v dobré kondici.
    Odbornice, ... která je také velice příjemný člověk. Více takových.

• stomatolog Jiný  •

• E

Suprová paní zubařka, dala mi dohromady zub, který jiný zubař doslova pokazil....Jakýkoliv zákrok vždy bezbolestný a s prací jsem maximálně spokojena. Díky paní doktorce se nemusím stydět smát se na "celé kolo", protože mám konečně krásné zuby. Ceny má přiměřené vzhledem k aktuální situaci se zubaři. Nemám s nimi ale problém, za kvalitu si ráda zaplatím.

• stomatolog Jiný  •

• Naprosto spolehlivá lékařka a s umem.
    Vstřícná, s individualnim profi přístupem.
    Přesnost objednávání a čekárna s toaletou taky na jedničku

• stomatolog  •

Preciznost, skvělý a profesionální přístup. Akutní problémy se řeší hned. Jinak co pul roku kontrola nebo ošetření "běžného" kaziku. Jsem velice spokojený.

• stomatolog  •

• V

Kdysi jsem byla velmi spokojená, ale teď cca rok to je hrozné. Na prohlídku čekám už přes půl roku. Ví, že tam mám kazy, ale jen to pořád oddaluje. Asi čeká, až přijdu bez zubů:( Chci přejít k jiné zubařce. Bohužel si nestěžuji jen já, ale i mé okolí. Mají stejný názor. Přístup se zhoršil. Jinak odvádí výbornou precizní práci.

• H

Jsem šťastná, že jsem se synem u ní. Velice milá, příjemná a citlivá paní doktorka. Předchozí doktorka mu zkazila všechny zuby... už se mi ani nechce o tom mluvit. Určitě doporučuji MUDr. Papeschovou.

Výborná lékařka s citlivým přístupem k dětem