střední škola chemická- maturita
Vyšší odborná škola zdravotnická- obor diplomovaná všeobecná sestra, ukončeno absolutoriem
Vysoká škola- obor dentální hygienistka, ukončeno státní zkouškou
Členství, registrace
ADH ČR- členka asociace dentálních hygienistek ČR
Český Zelený kříž - projekt ,, Dětský úsměv"
Ministerstvo zdravotnictví - registrovaná diplomovaná dentální hygienistka s osvědčením k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu v oboru dentální hygiena
jednatelka společnosti DH-JIH s.r.o. do 2018
jednatelka společnosti Dentalprevent s.r.o. v současnosti
email: moni.noskova@seznam.cz, tel:
adresa firmy:
Dentalprevent s.r.o.- jednatelka společnosti Bc.Monika Nosková DiS.
Lékařský dům Géčko
Odstranění zubního kamene
Nazory
Z
Z.K.
Naprostá spokojenost,pani Nosková je velice milá,šetrná.Prostě mistr !!! Vše mi bylo vysvětleno a hlavně nic nebolelo.
SáraČ
Skvělá paní! Opravdu vřele doporučuji, vše proběhlo hladce, paní doktorka mi vše podrobně vysvětlila a byla strašně milá. Je vidět, že ji práce baví a má z toho radost. Člověk se tam cítí jako doma! Moc děkuji za precizní práci a skvělý přístup.
Hana S.
Velice milý a odborný přístup paní Noskové. Určitě návštěvu doporučím rodině i všem známým.
Super přístup. Je vidět, že ji práce s lidmi a jejich dutinou ústní baví. Paní Nosková je velmi empatická. Vše proběhlo naprosto hladce. Vysvětluje, poradí... Za mě super. Celý proces hygieny nebyl ani trochu nepříjemný. Vřele doporučuji.
Jan D.
Byl jsem dnes poprvé a maximální spokojenost. Paní Nosková je velmi příjemná a má velkou trpělivost. Mohu jen doporučit.
mxholecek
Velmi děkuji paní Monice Noskové za profesionální a laskavý přístup. Velmi doporučuji všem novým pacientům.
I
Irena Bízková
Paní Monika je báječná dáma, která rozumí své práci. Byla jsem velice spokojena, zuby mám jako nové. Péče byla šetrná, naprosto bezbolestná a celé ošetření bylo velice příjemné. Objednala jsem k paní Monice i mého syna a za půl roku se těším na shledanou....
Sylva Váchová
Paní Monika je velmi příjemná dáma, vše ochotně vysvětlí, oceňuji osobní přístup. Přišla jsem s poměrně rozsáhlým a bolestivým zánětem dásní, který už druhý den po ošetření z velké většiny ustoupil. Ošetření mě rozhodně nebolelo, zoubky po něm navíc krásně prokoukly. Takže, paní Moniko, budu Vás všude doporučovat.
Váš účet byl odstraněn
Pani je mila a pri praci se asi snazi, nevim jestli mela spatny den, ale odchazela jsem dost s narusenymi dasnemi, ktere krvaceli, skor vsude, ne jen u nekolika zubu i kdyz normalne pri dent. Hyg se mi to nestava. Predpokladam,ze to je ze spatneho zamereni piskovaci strikacky.
Lenka.hrach
Vše proběhlo k naprosté spokojenosti.
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den,
delam jeden velmi dulezity projekt do skoly do hodiny biologie o lidskem traveni. Tento projekt rozhodne ze 45% o me vysledne znamce, rada bych se tedy zeptala Vas, specialistu, na otazku, kterou bych rada uvedla mezi zajimavosti.
Kolik % kalorii se vstrebava v ustech? Slysela jsem ...Více
Dobrý den..ráda bych Vám pomohla ale na vysoké škole obor dentální hygiena si nevzpomínám že bychom toto probírali.." kolik procent kalorií se vstřebává v ústech" :) ....co vím tak trávení bílkov...Více

Dobry den uz treti den me boli kost v puse pod zubami mam to trosku natekle coto muze byt bolito kdyz polikam i pri skousnuti jamam takovi problem ze mam panicky strach ze zubare jen slisim vrtacku utikam muzete mi poradit jak to prekonat a co stim mam delat sveho zubare bouzel nemam dekuji ...Více
Tento problém musí řešit zubní lékař