Slovácká 83, Břeclav
Alher
Paní se začala chovat ke mně nepříjemně a já jsem věděl že musím jít. Nikdy se mi to nestalo.
Asi měla výnosnější pacienty, samoplátce.
Při prevenci nalezen kaz na plombě. Následně odvrtán a výměna za bílou plombu (původně amalgám). Po pěti dnech na prášcích proti bolesti následovalo léčení s vyčištěním kanálků. Po vyčištění bolest na zkus. Následuje změna zubaře. A to nehledě na běžnou čekací dobu jedna až dvě hodiny.
výborná stomatoložka !!!
Paní zubařka Krupová je výborná! Vřele doporučuji!!!
je vyborna
příjemná, zručná, svědomitá a navíc hezká
jsem spokojena!
pani doktorka je pecliva ,trpeliva,prijemna a vzdy dobre informuje o zakroku a pouziva moderni metody jeji pece je vysoce profesionalni jsme s ni moc spokojeni
chodi k ni cela nase rodina DOPORUCUJI
Zubařů jsem se celý život bála, až panicky. Paní doktorka byla první, která si na první prohlídce se mnou prakticky jen povídala, právě o mých obavách. Navrhla možnost nechat si dát lokální anestezii i při běžných zákrocích, od té doby to využívám pokaždé :-) Všechny obavy se rozplynuly, na každou návštěvu se těším. Postupně, během let, mi paní doktorka opravila i ty zuby, které dle jejích předchůdců byly neopravitelné (zabarvené), mám teď opravdu krásný bílý úsměv. Nedokážu si už představit, co bych dělala, kdyby paní doktorka přestala ordinovat. Jezdím za ní i poté, co jsem se přestěhovala do jiného města, stojí mi to za to.
Alex
Absolutně nejlepší zubařka, kterou jsem kdy poznal a to v oblasti profesionality, tak lidského přístupu!!!Rád k ní chodím, ale na druhou stranu jsem rád, že mě zbavila starostí se zuby:-))