Hledejte v názorech
Josef
Výborná lékařka,vždy je velmi milá,vstřícná,a při náhlých bolestech vždy vyjde vstříc...Mohu jen doporučit!
Lenka
Paní doktorka je velice milá, ohleduplná a pečlivá. Celá naše rodina je s její péčí velmi spokojená. A nová sestřička je příjemná a moc ochotná. Děkuji.
Holdy
Vzdy ochotná, vstricna a mila :) dochazim jiz nekolit let a jsem plne spokojeny pacient.. Doporucuji! Na negativni prispevky radeji nereagovat, s pozitivnimi souhlasim.
pan K.
psychologicky citlivý přístup k dětem. dodržování časů objednávek potvrzuji.
PS: paní doktorka určitě syna nemá. že by praktikant?
X.
tahle doktorka mi totálně zničila zuby. dentální hygienu mu doporučila, až když mé zuby byli v katastrofálním stavu. sama jsem o takové péči nikdy nevěděla... navíc, co mi přijde jako vrchol, jednou tam měla syna, a vyzvala ho, aby se mi podíval do mé pusy, tak vypadají špatné zuby. se sestrou rozebírá pacienty, co byli přede mnou. no nevím, co říkala o mě, ale teď už je mi to jedno. dneska jsem navštívila jiného zubaře,a to co on mi udělal za 20 minut, by mi ona udělala za 1,5 hod a navíc bezbolestně. za jednu plombu- bílou chtěl pouze 300,- oproti ona chtěla 700,- čistě můj názor.
Míša
Paní doktorka je velmi milá a příjemná na lidi. Je velmi důsledná a citlivá. Akorát sestru by si měla vyměnit. Ta je naopak protivná už od pohledu.
Zdeňka
Nejlepší zubařka, milá, příjemná a šikovná. Jsem ráda, že ji mám!!!!
Velmi milá a ochotná. Skvěle komunikuje s dětmi.
Výborná stomatoložka
Velmi hodná na děti již od útlého věku.