Doc. Monika KLÍROVÁ, MUDr., Ph.D.
DOSAŽENÉ HODNOSTI:
2005 - MUDr. - Karlova univerzita, Praha
2011 - Atestace v oboru psychiatrie
2012 - Atestace v oboru systematické psychoterapie
2013 - Ph.D. v oboru neurověd - Karlova univerzita, Praha
2022 - Doc. - Karlova univerzita, Praha
KVALIFIKACE, ODBORNÁ PŘÍPRAVA A PRAXE:
2005 - 2013 - klinická a vědecká činnost v Psychiatrickém centru Praha
2005 - 2013 - postdoktorantské studium v oboru neurověd, Karlova universita, Praha
2005 - 2013 - externí činnost v rámci pracoviště Ústavu normální, patologické a klinické fyziologie, Karlova univerzita, Praha
2010 - 2013 - vedoucí denního stacionáře pro léčbu úzkostných poruch, Psychiatrické centrum Praha
2010 - 2013 - vedoucí laboratoře repetitivní transkraniální magnetické stimulace, Psychiatrické centrum Praha
2007 - dosud – odborný asistent Kliniky psychiatrie a lékařské psychologie 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze
2015 - dosud - vedoucí oddělení neurostimulace, klinická a vědecká činnost, Národní ústav duševního zdraví, Klecany
2007 - psychoterapeutická činnost
PSYCHOTERAPEUTICKÉ VÝCVIKY, KURZY:
2007 - Kurz hypnózy, akreditovaný Asociací klinických psychologů České republiky
2007 - 2012 Psychoterapeutický výcvik kognitivně behaviorální terapie (KBT) akreditovaného u České psychoterapeutické společnosti ČLS JEP
2012 - Kurz v systematické psychoterapii akreditovaný Českou psychoterapeutickou společností ČLS JEP a Ministerstvem zdravotnictví
ČLENSTVÍ V PROFESNÍCH ORGANIZACÍCH:
2006-dosud - Česká neuropsychofarmakologická společnost
2013-dosud - Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně: Psychiatrická společnost; Česká společnost pro neurovědy; Česká psychoterapeutická společnost
2022 - Clinical TMS society
OCENĚNÍ:
2007 - 1. cena za nejlepší prezentaci na 15th Annual International Ain Shams Medical Students' Congress, Káhira
2010 - ocenění za nejlepší přednášku na ECNP-EPA Seminar in Neuropsychopharmacology, Třešť
2013 - cena ČNPS (České neuropsychofarmakologické společnosti) za nejlepší originální odbornou práci v oblasti klinického výzkumu psychofarmakologie
2019 - cena Společnosti pro biologickou psychiatrii za nejlepší původní práci autora do 40 let věku, Luhačovice, Česká republika
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Psychiatrické konzultace
Terronská, Praha
Terronská, Praha
Jan M.
Velmi vzdělaný psychiatr se zdravým enthusiasmem pro svou práci. Empatická, lidská, má mnoho zkušeností z psychologie i psychiatrie, aplikuje moderní postupy. Léky předepisuje pokud je to nutné. Pokud si to pacient může dovolit, doporučuji placené hodinové konzultace.
David
Snad nejpříjemnější lékařka, jakou jsem měl tu čest poznat. Profesionální, ale i přesto velmi empatická, lidská - u psychiatra kombinace k nezaplacení. Vřele doporučuji.
Jirka
Paní doktorka je velmi ochotná,chytrá,trpělivá a s každým podrobně rozebere jeho zdravotní obtíže a snaží se pomoci.
Jirka
Paní doktorka Klírová je velmi ochotná , vstřícná , chytrá , trpělivá.Dokáže působit na pacienta tak aby našel v sobě vnitřní energii a spolupracoval při léčení a věřil že se mu podaří úspěšně dokončit léčbu.Je dobře že jsem jí našel , mohu ji doporučit.
Paní doktorka Klírová má optimistické ladění a klidnou vyrovnanost. Je laskavá, svědomitá a má trpělivé pochopení.
lidský přístup, profesionalita, flexibilita a empatie. Mohu jedině doporučit
MUDr. Klírová je profesionální, trpělivá a velice vlídná lékařka, které jde o pacienta. Každému je jedině možné ji doporučit!
MUDr.Klírová je nejlepší psychiatr, kterého jsem zatím poznala. Nepředepisuje pouze léky, snaží se i s pacientem problémy rozebírat. Dokáže si na Vás udělat dostatek času.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze