Monika Jechová

Městská nemocnice Neratovice

Alšova 462, Neratovice 277 11

3 názory

• Já jsem spokojená :-) až na delší objednecí lhůty

• souhlasim s lidmi ktery to úisi , vysetreni ktere pani jechova povadi je velice pod urovní, posilall me na rehabilitace ktere jsou na nic, dd proudy na nic apd, krk mam stale zablokovaný , po doporučení paní karlikove ktera do spravy napsala ze doporučuje rtg mi ho s kecama udellala, dopuje do mě prášky tree neleci pricinu bolesti krcni patere,o ct ani nemluvim na to me ani neposlala, desný radsi nekomentovat

• G

Já také nemám s touto lékařkou dobrou zkušenost. Měla jsem zablokovanou krční páteř. Když jsem si zavolala zda bych mohla přijít, tak mě sestřička dala volný termín až za 3 týdny. Šla jsem tedy k obvodní lékařce. Ta mě poslala s doporučením tamtéž. Paní doktorka mě "vyšetřila" jen u sestřičky ani jsem nevkročila do ordinace. Vzala si 30,- prý za vyšetření a poslala mě opět zpět k mé obodní lékařce. Tuto lékařku už nikdy nenavštívím.