- Zubní lékař - stomatolog
Františka Křížka 22, Praha
Liat
The best dentist in prague! Thorough examination! My teeth were never in better shape and I have a long history of bad dentists behind me!
DG
Na vstupní prohlídce mi bylo řečeno, že mám několik kazů a že některé už je nutné vrtat, protože se neuzdraví. Rovněž varianta hrazena zdravotní pojišťovnou byla označena za "sociální" variantu. Nakonec jsem tedy již nepřišel a po 3/4 roce šel k jinému zubaři, který mi řekl, že nemám absolutně žádný kaz, maximálně pigment.
LH
Není co vytknout, jen chválit. Vstřícnost, odborná pomoc, vysvětlení léčby, rychlé řešení situace, komunikativnost paní doktorky i sestřičky, dochvilnost = žádné čekání atd.
I. B.
Paní doktorka je moc milá, vše ochotně a podrobně vysvětlila .
SK
paní doktorka je v kontaktu nejen plně profesionální, ale též empatická a vstřícná k řešení vašich zubních potíží, vřele doporučuji k návštěvě i vašim zubům
B.K.
Paní doktorka je velmi pečlivá a empatická. Objednací lhůta je velmi krátká. Ordinace je moderně zařízená.
T.č.
Paní doktorka byla velice milá a vstřícná a sestřička také.
Martin Kodet
Za mě profesionální přístup, pečlivá kontrola zubů
MŠ
Veľmi príjemný prístup, pani doktorka používa moderné technológie a podrobne skúma všetky potenciálne problémy. Odporúčam.
K. C.
Paní doktorka je výborná, vše podrobně vysvětlí, nikdy jsme nečekali více jak 5 minut. Je velmi empatická k dětem. Mohu jen doporučit.