Jana Augustová
Velice příjemná a šikovná lékařka ! Díky jí a p.Dr,Krňoulové se opět mohu smát na celé kolo :D. Milé sestřičky,příjemné prostředí,prostě - Tady vás naučí přestat se bát " zubaře " !!
Zbynda Kratochvíl
Zubare se bojim jak cert krize ale doktorka super a sestra to same :D
Vašek K.
Naprosto perfektní doktorka. Přešel jsem nespokojen od původní zubařky, kde mě pořád bolely zuby a plomby vypadávaly po 2-6 měsících, jeden zub mi zničila. Paní doktorka Řehořová mi zuby dávala nějaký 2 roky dopořádku a její plomby bez potíží drží teď už víc jak 5 let. Jsem naprosto spokojen, nebojím se. Je velmi pečlivá a když vidí, že mě to bolí, tak trochu poleví, nebo počká, prostě skvělý přístup k pacientovi. Dokonce mi čistila zubní kámen a doporučovala kartáček, to bejvalá zubařka nikdy neudělala. V ordinaci je občas i sranda, paní doktorka je veselá a zasmál sem se i u trhání problémové osmičky, kdy bylo všude krve "jak z vola" :). Jsem rád, že sem chodím a doporučil jsem k ní i 5 známých a každý si ji chválí. Sice už má plno, ale vyškolila si tu kolegyni. Přítelkyně k ní chodí a taky naprostá spokojenost.
Tato skvělá a profesionální paní doktorka mě moc pomohla i po psychické stránce.......je s ní sranda a vůbec nic po jejích zákrocích nebolelo.
Je to moje oblíbená paní doktorka a vřele doporučuji pro přístup, který má k pacientům.
Naprosto skvělá! Ochotná, pečlivá, nebolí to.
Paní doktorka je sluníčko. Ošetření se nebojím, ale do ordinace se těším.
Nejlepší zubařka co znám!!!
U paní doktorky jsem podstoupila extrakci neprořezané osmičky a mohu potvrdit, že je to opravdu moc milá, ochotná a trpělivá lékařka, s profesionálním a přitom lidským přístupem k pacientům a také se smyslem pro humor, což se jistě zvláště u stomatologa opravdu cení :-).Velmi příjemná byla také sestřička a asistující paní doktorka. Moc děkuji všem třem za bezvadnou péči:-)
anonim
Byl jsem tam na plombu a dopadloto krásně vřele
doporučuji. je to ta nejlepší paní doktorka. Ale ve své ordina má také velmi milou a ochotnou sestřičku
p.h.
Skvělá a ochotná zubařka, v ordinaci vždy příjemná atmosféra. Podstoupil jsem u ní chirurgické ošetření - vytržení osmičky, která byla křivá a nevyrostla. Přestože je to žena, operace proběhla bez komplikací, bolesti a ani netrvala dlouho. Velmi vřele doporučuji!
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni