Maximálně spokojená pacientka
K paní doktorce chodím roky a jsem nezměrně spokojená. Milé vystupování, osobní přístup, zdravý a naprosto přesný odhad situace a délky léčení, žádná arogance a honba za co největším ziskem, jako jsem zažila u konkurence. A to chválím z pozice klienta, který rozhodně potřeboval víc než jen "obyčejné" kontroly, ale bylo s ním hodně práce. Maximálně by se dalo ještě trošku zapracovat na ranních příchodech do ordinace, ale jinak super.
Z.H.
Bohužel nejsem s prací paní doktorky spokojená, po čase se ukázalo, že nebyla pečlivá (ačkoliv to byl jen malý kaz) a já tak nakonec přišla o celý zub, nedal se pak už zachránit. :-(
Vynikajici odbornik, lidsky pristup.
Velice příjemná paní doktorka. Jsem s ní nadmíru spokojena a domnívám se, že i naše celá rodina. Občas se čeká v čekárně delší dobu, ale kde se nečeká. Bude to nejspíše způsobeno lidským přístupem a snahou vyhovět přání každého ošetřeného klienta. Velice milá, lidská a profesionální.
Jitka Madayová
Práce paní doktorky je velmi kvalitní, vystřídala jsem několik stomatologů, ale tady jsem teprve spokojená, s přístupem, s prací, s výsledkem... Obrovským přínosem je i lidský přístup. Paní doktorko, já vám moc děkuji. Jitka Madayová
Nic horšího jsem nezažil.... Nechá čekat dlouho, i když ví, že mám soukromou firmu a naspěch a její práce, nic moc, musel jsem přejít k jinému lékaři, protože mi "dělala potahování zubů" a dopadlo to katastroficky... V. Dlabal
Simona Nováková
Moc dobrá stomatoložka a úžasný člověk.Není k ní co dodat.Je nejlepší ze zubařů,co jsem kdy měla.
Simona Nováková.
Jana
Hodnotím, paní doktorku, jako vynikající zubní lékařku, která má i lidský přístup. Velmi si ji vážím a vřele doporučuji!!!
Hanka
Paní doktorka je vstřícná, ochotná. Co se týká její profesionality - z pohledu laika - vynikající. Všechny plomby drží!
červená
Pani doktorka je velice ochotna a hlavne moc sikovna.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni