Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
borororio
Vynikající neurolog
Opět ordinuje, 1 x v týdnu (vždy ve čtvrtek), ve stejné ordinaci, kde ordinoval i dříve. Dost mi pomohl. Po rehabilitacích se mám opět dostavit. Je možné se k němu objednat. Dovolila jsem se ho, zda to tady mohu zveřejnit a dovolil mi to. Pokud k němu někdo půjde, má si vzít relevantní lékařské doklady o svém zdravotním stavu.
pacientka
Pokud ještě ordinuje,je velmi dobrý, ale pokud vím, již delší dobu neordinuje
Pan doktor Ševčík je prvotřídní odborník s vysoce lidským přístupem. Již několikrát mě zbavil bolesti a pohybových potíží spojených se zablokovanými zády. Způsob, kterým to dělá, je šetrný, účinný a téměř magický. MUDr. Ševčíka mohu proto doporučit komukoliv, kdo má podobné problémy. Ladislav Dorazil, Olomouc
S panem doktorem jsem velmi spokojená. Je vždy ochotný a jeho metody na narovnání páteře mě až fascinují, jak jsou účinné:) Moc děkuji, pane doktore..:)
vynikající odborník a lidský
Jaká škoda, že byl odejit do důchodu, marně už rok a půl hledám adekvátní náhradu...a najít nemůžu :-/
pacientka z Olomouce
Vynikající specialista, moc mi pomohl. Styl jeho jednání s pacienty je velmi sympatický, škoda, že se to asi na fakultě nevyučuje. Přeji mu hodně zdraví a optimismu,aby mohl pomáhat ještě dalším.
Pacientka z Nemilan
Děkuji za odborné vyšetřené, za narovnání, za všecko co pro mne děláte. Přeji vám hodně
zdraví.
Jitka
Chodím k němu již několik let, jsem maximálně spokojená a moc si přeji, aby ordinoval ještě dlouho. Nevím, ke komu bych přešla, dobrých neurologů je značný nedostatek.
velmi vděčný pacient
Výborný,fantastický, odborník na slovo vzatý, je velmi znát, že je zanícený pro medicinu, Dovede účinně pomoci mnohdy i tam, kde mnozí jiní lékaři selhali. Pracovitý, lidský, velmi příjemný. Ochotně vysvětlí diagnozu. Mnozí z rodiny mu velmi vděčíme za jeho odborné vyšetření, kterým každému z nás doslova dokázal zkvalitnit život. Velký dík, PANE DOKTORE!
A hodně zdraví, ať ještě dlouho dokážete ordinovat.