MUDr. Mlíčko Gríša

Přiblížit mapu
Praktický lékař stomatolog
Porubská 550, Ostrava

Přiblížit mapu

Napsoto vynikající !!! Jeho práce je koncert. Jsem velmi spokojený.

dobrý

Nejlepší stomatolog a nejlepší sestrička.Jsou oba skvělí.Takový přístup k pacientům kdyby měli všichni lékaři........

Profesionální, empatický, vstřícný, milý, prostě úžasný. Navštěvuji tuto ordinaci už dlouhá léta s mužem i dětmi. Vždy precizní výkon. To samé mohu napsat o zdravotní sestřičce - skvělá, vždy dobře naladěná, milá, usměvavá, samozřejmě také profesionál.

Výborný zubař - než jsem začala chodit k němu, tak jsem měla z tohoto druhu vyšetření hrůzu, ale už mi to vůbec nevadí. Lékař i setřička velmi hodní a milí.

Z lékařů, které znám a dlouhá léta navštěvuji patří mezi nejlepší, jak v přístupu k pacientům, tak po odborné stránce, setra rovněž OK.

velmi dobrý stomatolog

je skvělý...

Ze zubaře mám strach,ale díky tomuto zubaři,jej překonávám .Jak již někdo psal ,vždy vysvětlí a je ochotný.O sestřičce se ani bavit nebudu.Příjemná a vždy dobře naladěná.Doporučuji,jen více takových lidí ve zdravotnictví

Přidávám se k hodnocení lékaře,milý ohleduplný a body získává i velice příjemná sestřička.Do této ordinace chodím bez strachu.