ordinace
Nádražní 2512/71, Šternberk

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: ordinace Jiný

Pani doktorka Urbanova se sestřičkou, jsou nejen profesionálky, ale jsou neustále příjemné, usměvavé, navíc velmi empatické k pacientovi. Neznám opravdu lepší. Vždy se snaží 100% pomoci. Děkuji že je máme.

Umístění: ordinace

Chodím k paní doktorce od svých osmnácti let.. Je velice milá, ale hlavně důsledná a pečlivá.. Ano čekací doba je někdy dlouhá tak jak tu někteří neustále zdůrazňují, ale vyplatí se počkat.. Paní doktorka nic nepodceňujte a opravdu dělá maximum pro pacienta. Takový přístup už dnes jen málo kde potkáte.. Sestřička je také velice příjemná, milá a ochotná.. Člověk chodí k lékaři nerad, ale k paní doktorce chodím ráda.. Její přístup k pacientům je úžasný a lidský..

Umístění: ordinace

Paní doktorka je skvělá a svým usměvem a zkušenostmi si udržuje soustu pacientů, kteří se rádi vracejí. Sestřička, její dcera taktéž skvělá a příjemná.
Jedinou nepříjemností jsou dlouhé čekací doby ale pro pečlivé vyšetření si člověk prostě musí počkat.

C

Paní doktorka zachránila život členu naší rodiny. Ten už před tím prošel několika vyšetřeními ve šternberské nemocnici, tam na nic nepřišli. Právě pečlivost paní doktorky odhalila závažnou nemoc. Neznám lepšího lékaře a to už jsme si něčím prošli, opravdu. Setřička je moc fajn.

Lidský přístup je na jedničku, v čekárně si ale počkáte a v době různých chřipek opravdu dlouho. Z pohledu odborného bych asi měl pár připomínek ke stylu léčení.

Bezva paní doktorka.Příjemná,zkušená.Z mé stránky vše na jedničku s hvězdičkou.Vřele doporučuji.A pisálkové co vytýkají dlouhou čekací dobu,tak asi ještě nezažili čekání na urgentním příjmu Fakulultní nemocnice v Olomouci.Je vám blbě a stejně na Vás z vysoka .....To se u paní doktorky nemůže stát.Moc paní doktorce fandím.

Lékařka na svém místě, po odborné stránce na úrovni, milá, ochotná a pokud má své povolání vykonávat poctivě, zkrátka se čeká. Vřele doporučuji!Sestřička je také obětavá.

Bezva spokojenost

Je příjemná, ale po odborné stránce žádná sláva. Navíc má nepořádek v dokumentech a co se týče různých receptů a poukázek na vyšetření, tak vždy něco poplete. Navíc se musí dlouho čekat. Ale zase Vám předepíše, co po ní chcete :-)

Jsem s paní doktorkou spokojená,má hezký přístup k pacientům. Alice