Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Eva.schneiderova
Nejlepší paní doktorka. Chodila jsem k ní od mala a i moje děti k ní chodí. Je milá, hodná a ochotná. Vřele doporučuji.
Patricia Schiff
K pani doktorce jsem chodila ja jako male dite a pak i v puberte :-) je zo uzasny clovek vzdy si vse vyslechne a poradi nyni tam chodim se svym synem a jsem nad miru spokojena pani doktorku mam moc rada a nemohu si ji vynachvalit nikdy nic nezanedba atd mohla byvh tu mluvit dlouhou :-) dvrma slovy VELKA SPOKOJENOST
Hanka
U paní doktorky budu za pár měsíců končit a upřímně, vůbec se mi od ní nechce a nejradši bych u ní zůstala. Vše vyléčí bez problému, ona i sestřička jsou obě sympatické, usměvavé. Určitě doporučuji a moc děkuji!
Souhlasím s ostatními, vždy nám věnuje čas popovídat si na všechny zvídavé otázky,svou práci dělá poctivěm,s vtipema nadhledem, dvouletá dcerka se tam vždy těší a cítí velmi dobře a taky nidky neplakala.
Paní doktorka i setřička je velice milá a chápavá k panice rodičů u prvních nemocí dítěte a nepřipadáte si jako blázen. Vše vysvětlí, uklidní, dcera má paní doktorku velice ráda a ráda za ní chodí, nikdy neplakala a to jsou jí 3 roky. Nedávají zde zbytečně antibiotika i za cenu větší péče a častějších kontrol, při preventivních prohlídkách je velice pečlivá. Velice doporučuji.
Miroslava Samoelová
Paní doktorku znám přes dvacet let, ošetřovala všechny tři mé děti. Dva mladší má stále v péči. Dětem výborně rozumí, je citlivá, zkušená. Nedává zbytečně antibiotika, pokud to není opravdu nutné a nezjednodušuje si svoji práci. Vyslechne, poradí, pomůže. Jsme maximálně spokojeni.
Šárka Zichová
Pani doktorku znám přes 20 let, mé dvě starší dcery k ní patřily podle obvodu. Když se mi narodila třetí a měla jsem se rozhodnout k jakému pediatrovi budeme chodit, moje volba byla jednoznačná a rychlá a to i přesto, že jsme se přestěhovali a musíme dojíždět.
Je to vynikající lékařka s citlivým přístupem jak dětem, tak i k rodičům, trpělivá a ochotná vždy vše vysvětlit a poradit.
Oščipovská Jitka
Mou dceru má v péči od narození, nyní jí bude 18 let. Vždy jsem byla s jejími službami naprosto spokojená. Super přístup, milá, dovede vždy poradit.
Petra Čížková, DiS
Jako dítě a dorostenka jsem k ní velmi ráda chodila, má velmi citlivý přístup k dětem, vždy mě rychle a bez problémů vyléčila. Doporučuji všem rodičům, je velmi fajn.