Bruno K.
Dlouhé čekací doby v čekárně 1,5 hod.. Bolestivé ošetřování ve spěchu, zanechává zuby s kazem aby mohla dávat korunky neznámého původu (2 000kč/1 zub) které nedrží a jsou velmi problémové
Radek Koutný
Paní zubařka nám byla doporučena s tím, že je trpělivá a umí to nejen s dětmi ale i s bojácnými dospělými. Někdy trochu uspěchaná, ale vždy ochotná, a nenechává si zaplatit za každou drobnost. Objednací lhůty jsou poměrně dlouhé, aly myslím, že odpovídají lhůtám u jiných doktorů.
K paní zubařce chodíme celá rodina. Určitě DOPORUČUJI.
H.T.
K paní doktorce jsem chodila celé dětství a adolescenci, v době studia na VŠ jsem doktorku změnila a jsem moc ráda! Paní doktorka Schenková je sice hodná, ale mě osobně zuby zničila (a to i mé sestře). Mrzí mě, že teď mám se zuby takové problémy, které bych vůbec nemusela mít, kdyby práce v dětství a v době studia na SŠ byla provedena kvalitně.
Příšerná zubařka, ke které jsem bohužel byla nucena chodit v dětství. Nemám dosud ani jeden kaz, na povinných prohlídkách jsem jí nikdy neudělala "kšeft" jako ostatní děti, ať už rovnátkama nebo zubním kazem (ani jedno neznám), a tak mi jednou násilím aspoň vytrhla dva zuby. Když jsem protestovala, začala na mě řvát, co si to dovoluju, a ať okamžitě tu pusu otevřu, přičemž mě spolu se sestrou přidržely na křesle! Divím se, že s takovým přístupem ještě ordinuje.
Péče paní doktorky je vynikající, stejně vynikající je i její vybavení ordinace. Ti, co kritizují by měli navštívit jiného lékaře a potom by si špičkové péče paní dr. více vážili ( o vybavení ani nemluvím!!!)
Jednim slovem: HRŮZA!!
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
Jsem velmi spokojená s přistupem i ošetřenim,vzhledem k tomu že mužu srovnat s jinym stomatologem.Přeji ji hodně spokojenych pacientu v novem roce 2010.
D.A
zatím samé kladné zkušenosti s paní doktorkou. Jen občas si chce povídat, když mám v puse odsávačku nebo jiné nástroje :-)
Velice doporučuji, zubařka bezbolestná jak to jen jde :)
Nalepa Vladimír
K paní MUDr Scenkové chdím přes 20let s její péči jsem velmi spokojen je to člověk na pravém místě dovede poradit ,ošetřit a její práce je velmí pečlivá a k pacientum se chová přívětivě .