MUDr. Miroslava Richterová

Říčany 1 adresa

Kontaktní údaje

Sam. ordinace PL - stomatologa

Petra Fastra 260, Říčany

• Jsem velmi spokojeny.Bydlim dost daleko,ale ta cesta me stoji za to abych se nechal odborne osetrit.

• Moc dobrá lékařka. Kdykoli, ať o víkendu či o svátcích je svým pacientům plně k dispozici. Je pečlivá a snaží se vždy zub zachránit, než ho jednoduše vytrhnout. Rozhodně jde odborně s dobou, což se nedá říci o všech lékařích... Já jsem s její léčbou byla vždy spokojena. Vlastně je spokojena celá naše rodina.

Nejlepší zubařka.

Příjemná a vstřícnější je asi, jak tak čtu, jen k mužskem. My ženy máme asi jiné měřítko.

Já jsem docela spokojen. Jen to čekání.

Vynikající zubařka, chodím k ní jiz 20 let a neměl jsem sebemenší problémy po zákroku, provádi obdorné a rychlé zákroky a vždy mi vysla vstříc.

• V

Neopodstatněné výkony a materiál bez rozmyslu

Výborná zubařka. Velice šikovná - plomby od ní drží 10 a vice let. Nikdy dlouho nečekáme a není zlatokop - kromě bílé plomby a regulačního poplatku, nikdo z rodiny u ní nic nikdy neplatil. Jsme u ní 22 a 14 let.