Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
D W.
Nevlídná paní doktorka a naprosto příšerná sestra. O odbornosti silně pochybuji! Přišla jsem s bolestí zad a nic jiného nikoho nezajímalo ...ani to, že po úrazu kulham a jsem nakloněna ke straně.... prostě příště jinam !!!
Margita M.
Chodim k pani doktorce uz leta a jsem moc spokojena.A vubec neverim tomu,ze je arogantni nebo ze by mela spatny pristup k pacientum.Za me je dobra lekarka.
M.
Pravděpodobně nejhorší jednání, co jsem kdy v Plzni u lékaře zažil. Naprosto arogantní přístup a vcelku neskrývaný nezájem a opovržení. Ostrá slova, opakovaně doslova vynadání pacientovi z pozice "nadřízeného" (stačí se nedejbože na něco zeptat nebo příliš pomalu vyndat kartičku pojišťovny). K paní doktorce jsem šel jen proto, že ostatní fyzioterapeutky měly zrovna plno, ale právě prázdná čekárna mě měla varovat. Léčba byla stejně naprosto odfláknutá a s velkou radostí jsem se následně zaregistroval v jiném zařízení, kde byl přístup i výsledky o něčem naprosto jiném. Sem se již rozhodně vracet nebudu a moc bych si přál, aby pojišťovny navazovaly spolupráci s lékaři právě i na základě hodnocení pacientů.
L.J.
Paní doktorka mi byla doporučena ortopedem při bolestech zad. Při návštěvě okamžitě vyřešila všechny problémy. Přístup paní doktorky i sestřičky se mi zdál korektní a profesionální.
Této ordinaci se příště vyhnu obloukem. Snad nejhoší chování lékaře a sestry,co jsem kdy zažila. Když mi prováděla bolestivý úkon a trochu jsem sykla, okamžitě mi vynadala,že nic nevydržím.Chodila do její ordinace v Nýřanech, kde ordinuje jen jednou týdně a pak když se tam dostavíte (podotíkám,že tam nebydlím), mají třeba dovolenou nebo vás "vyrazí", protože se jim to zrovna nehodilo,ačkoliv jsme se na tom při minulé návštěvě dohodly.Jednala se mnou arogantně a jako s blbcem, co neumí ani do pěti počítat. Máte-li jinou možnost, nechoďte k ní!
Paní doktorka mi byla doporučena jako odbornice. Zatím mi vždy pomohla od neduhů, se kterými si ostatní nevěděli rady, sestra vyšla vstříc při plánování rehabilitace. Obě měly lidský přístup a porozumění.
M. Kavková
Paní doktorka je odbornice, mě i mým známým vždy velice ochotně a hlavně odborně pomohla od bolestí, ještě jednou za všechny děkuji.
Helena Václavíková
Dnes jsem navštívila Dr.Reitspiesovou. Nebyla jsem spokojená s přístupem paní doktorky, ani její sestry. Velice nepříjemné "dámy". S pacientem opovrhují, chovají se obě dvě jako, nemohu to nazvat, protože bych byla vulgární. Možná, že je paní doktorka odbornice, ale vím jistě, že tuto ordinaci již nenavštívím a tuto paní doktorku odmítám podporovat. Naštěstí jsou v Plzni jiní dobří lékaři. Paní doktorka by se měla nad sebou zamyslet a svoji sestru vyškolit slušnému, vlídnému chování.
Nejhorší ordinace, respektive nejhorší zdravotní personál, který jsem ve svém životě potkala. Podotýkám, že je mi 51 let a tak ponížená jsem od lékaře ještě nikdy neodcházela.
Berte to prosím jako upozornění pro další pacienty. Než se rozhodnete pro tuto paní doktorku, bedlivě to zvažte!!!
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni