Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Marek H.
Navštěvujeme již roky se dvěma dcerami, stručně a jasně řečeno: vynikající péče, a to od paní doktorky i sestřičky.
Eliška F.
K paní doktorce chodím se svým 10m synem. Během poradny rychlá, věcná, při řešení nemoci se ptá, je pečlivá, má pochopení, zároveň si ale nepotrpí na žádné řečičky a patlání se ve věcech. K dětem je příjemná, citlivá, hodná, k maminkám přistupuje s pochopením, radou. Pomůže po telefonu, nikdy člověk nemá pocit, že otravuje s blbostí. Jsme moc spokojeni.
Milá, ochotná a pečlivá paní doktorka.
Chodívala jsem k paní doktorce, je pečlivá, hodná, poradí a hlavně se vyzná.
Paní doktorka je velice příjemná, chodila k ní od malička moje sestra a tak jsem neváhala k ní přihlásit svoje 3 děti, nedovedu si představit chodit k jiné paní doktorce, je moc příjemná a doktor na své místě. Můžu doporčit všem.
Výborný pediatr, bezchybná diagnostika (přestože vybavení ordinace je minimální) svědčí o vynikajících znalostech, dlouholeté zkušenosti a pečlivé práci.
Veliký dík, paní doktorce!
Nejlepší doktorka
Zatím nejlepší přístup k pacientovi, který jsem kdy zažil. Chodil jsem k ní 19 let (pravda, zprvu mě spíše k ní nosili) a na tuhle paní doktorku budu vždycky vzpomínat. Ochotná, ráda poradí a velmi, velmi lidská. Kéž moje děti narazí na doktorku stejných kvalit. Vřele doporučuji všem.
Doporučuji, paní doktorka je velmi ochotná a příjemná. Působí na mne velmi svědomitě, mohu ji důvěřovat a spolehnout se na ni.
Čalkovská
Mohu jen chválit. Po negativních zkušenostech s jiným pediatrem mohu srovnávat a nemám si na co postěžovat. Paní doktorka je velmi vstřícná, příjemná a troufám si říct, že je to pediatr jak má být. Vždy se snaží pomoct, najít řešení, vše vysvětlí..ochota sama. Sestřička je také vždy velmi milá. U nás naprostá spokojenost!
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Odjel jsem s dcerou (5 let) na dovolenou k moři. Druhý den v noci začala kašlat a soplit a ráno jsem naměřil 39,2 teplotu a tu jsme během dvou hodin srazili na 37,4. Má chuť k jídlu, pije stejně jako jindy a celkově bych řekl, že je v pořádku. Je možné s ní absolvovat výlet? Popřípadě strávit nějaký čas u moře? Moc děkuji
Určitě 3 dny žádný výlet a zátěž, polehávat po stromy, nechodit na sluníčko, s koupáním vyčkat 1-2dny jestli bude bez teplot.
Dobrý den,driv jsem mela problemy s jidlem a diky tomu mam hypokalemii,byla jsem v nemocnici na kapacce.
Trpim take panickou atakou,posledni 4 dny jakoby citim a slysim svoje srdce,obcas me poboliva,citim vsude tlak,jsem napjata,mam obavy ze smrti,cetla jsem ze hypokalemie muze byt smrtelna.
Snazim se jist vice ococe a zeleniny,jim i horcikove tablety.
Ale porad je mi zle a tezce,mam obavy,ze umru.
Vsichni mi rikaji,ze je to jen v hlave,ze je to opravdu zase zacnvat uzkosti.
Kazdy den se probudim a hned myslim na to,ze mi zas bude busit srdce,ze dostanu infarkt a ze umru,nevim co s tim delat,je mi 22 let.
Dnes odjizdim na festival a nechci aby mi tam bylo tak zle,i kdyz jsem v hlave presvedcena,ze uz se z festivalu nevratim,ze se mi tam neco stane.
Nevim co s tim delat,prosim poradte.
Myslím,
že se nejedná o metabolický problém, ale o psychický.
Bylo by dobré navštívit psychiatra a zkusit nějakou antidepresivní terapii.
Bylo by dobré to probrat i s psychologem.
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně