MUDr. Miroslava Navrátilová

Zubař Více

Horní Moštěnice 1 adresa

Praktický lékař stomatolog
U kostela 7, Horní Moštěnice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Jezdil jsem do Přerova k zubařce a katastrofa, zubaře jsem nesnášel a ji ještě více. Od doby, co jsem chodil k této paní doktorce, tak mi zubaři nevadí. Perfekní přístup. Nelze nic vytknout

Velice dobrá zubařka a odbornice s mnohaletou praxí a perfektním přístupem k nám pacientům. Dojíždím z Přerova, kde je spoustu zubařů, ale stojí to za to a nelituji. Vím od známých, že někteří z okresního města mají se svými zubařkami moc špatné zkušennosti. Já u pí.Navrátilové zůstanu i nadále, protože mám s ní maximální spokojenost. Sestřička je také v poho, pracovitá a lidská.

K pani doktorce jezdí převážná většina naší rodiny. Já osobně již víc jak 15 let a mohu na ní,její služby a její personál pět jen samou chválu. Vždycky jsem se bála chodit k zubaři tak jako každý. Ovšem to se všechno změnilo hned při první návštěvě u této paní doktorky a vždycky když se blíží termín kdy mám jít k zubaři tak se strašně těším a komukoliv řeknu,že už se těším k zubaři tak na mě hledí jak kdybych nebyla normální. Všechno je to jen o přístupu k lidem aten pani doktorka má.

Z

Paní doktorka je velice milá a ochotná každému pomoci,umí to i s dětmi to samé platí i na sestřičku,jen tak dál jste nejlepší