Jitka P.
Paní doktorka je naprosto úžasná.Je to nejlepší stomatolog,kterého jsem kdy měla.Neměnila bych.Má pěkný přístup a profesionální provedení zákroku.Je to PANÍ ZUBNÍ LÉKAŘKA!!!Jen tak dál milá paní doktorko.Rovněž sestřička je bezva,milá,ochotná a skvělá.
S paní doktorkou jsem velice spokojena. Velice milý lidský přístup a hlavně " má zlaté ruce". Určitě doporučuji !!!
Paní doktorka je náladová s méně empatickým přístupem k pacientovi, někdy to připomíná již "syndrom vyhoření". Z profesionálního hlediska se zřejmě moc nevyzná v inovacích farmak. Plomby moc nedrží.
stomatolog na vysoké profesní ůrovní,není oblíben u lajdáků,kteří si jdou tak zvaně
"nárazově léčit " silně zanedbaný chrup,při práci je velmi pečlivý a přesný,
ošetření objednává na čas a nečeká se.
Z.
Neodflákne svou práci a umí.
JUDr. Klín Josef
Dnes jsem měl možnost hovořit telefonicky s MUDr. Mikuláškovou. Chtěl jsem po ní pouze informaci o tom, kde se nachází zubní pohotovost v okolí Letovic. Paní doktorka se chovala velice nepříjemně, měla poznámky jako: nevíte kolik je hodin, ani jste se mi nepředstavil atd. podotýkám, že jsem jí volal 20:15, takže ne uprostřed noci.Navíc jsem její číslo na internetu našel po tom co jsem zadal do vyhledávače zubní pohotovost Boskovice. Závěrem : Milá paní doktorko měla by jste si uvědomit, že nosit titul MUDr. před jménem, vyžaduje mimo jiné dodržovat jakousi ochotu k pacientům a snahu pomoci, když je potřeba. Chtěl jsem po Vás pouze informaci kam se mohu obrátit v případě akutního stavu moji ženy a Vy jste byla opravdu velice arogantní. Mluvil jsem s Vámi slušně a čekal jsem od člověka s vysokoškolským vzděláním opravdu něco jiného...
JUDr. Klín Josef
fd
dobrá
Letovák
Mohla by být aktivnější,důslednější ,to určitě,ale jinak to jde.Je ochotná.
Je ukecaná.