Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je na rozdíl od jiných, se kterými mám nedobrou zkušenost, zodpovědná. Nezajímají ji pikantnosti ze soukromého života, ale jde rovnou k věci. Možná nemá pokaždé úsměv přes celou tvář, ale já se chodím k lékaři léčit, ne pobavit. Líbí se mi její názory a spolu se skvělou sestrou tvoří sehraný tým. Petra Kupková
dadabor
velmi vstřícná lékařka....se snahou pomoci,obětavá a vždy správně určující diagnozu a taky bych chtěl pochválit práci zdravotní sestry- vše dobře zorganizováno,je vždy milá a usměvavá.Oběma velice děkuji
Hana
Velice dobrá lékařka... vždy vstřícná, se snahou pomoci. Umí se vcítit a vhodně zvolit lék i léčebný postup. Děkuji.
Martina Doležalová
Výborná lékařka, perfektní sestřička, dámy na svém místě!!!
Musím pochválit sestru, která je nejen sympatická, trochu rázná, ale podle mě dělá svou práci perfektně!
Před 30 lety jsem k ní chodila a byla výborný diagnostik i lékař....dnes už zřejmě vzhledem k věku bohužel léčí "od stolu" a jede v zažitých kolejích, což nesvědčí ani pacientům, ani její pověsti.
Místo toho, abych ji měla zafixovanou jako odborníka, díky tomu, že do dneška ne"léčí" moji maminku ji nikomu nedoporučuji.
Nejspíš se tady budu opakovat, ale paní doktorka je skutečně velice náladová a působí dojmem, že je i líná. Faktem sice je, že mé angíny mi vždy s úspěchem dobře vyléčila a kousek zodpovědnosti v ní určitě je, ale nic navíc od ní nečekejte... Musím však pochválit sestru, která je nejen sympatická, trochu rázná, ale podle mě dělá svou práci perfektně! Přesto uvažuji, že přejdu k jiné lékařce.
Vstřícná, ochotná, výborná lékařka.
Jinou paní doktorku bych nechtěla :-) . Vždy měla přesnou diagnozu a byla vstřícná a nejednou mi velmi pomohla. Je to člověk na svém místě . Tímto jí i moc děkuji.
V době nepřítomnosti mé lékařky, jsem vyhledala její pomoc, s příznaky boreliozy, horečkou a flekem na noze, jsem sice dostala antibiotika, ale odcházela jsem s diagnozou chřipky. Se slovy, to nic není, jsem si připadala jako simulant. Se zděšením mé paní doktorky, a okamžitých testech, se moje obava potvrdila. Zkušenost tedy dobrou nemám.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Internisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě