Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
D. Malá
Paní dr. léčila mého bratra bez problému, ale u mě nastali vetší problémy než je chřipka a viroza. nejdříve me měsíc lečila na ledviny pozdeji (když me odvezla rychlá že se nemohu zvednout) se zjistilo že mám vadu zad a pozdeji když se u mě strídali silné průjmy se zácpou která trvala klidne i 3 týdny nepochopiteně prohlasila že mesíc počkame co to udělá s novou jí nasazenou léčbou v tuto chvili jsem se dostala (nezapíram přes znamost) k jiné dr. kterou odborníci uznavají a velmi žadaný dr. a ta me okamžite poslala do nemocnice ihned v den zaregistrování, kvůli špatné péči paní dr Kopsové jsem byla v nemocnici nekolik měsiců. Je to dobrá dr na chřipku, ale nic víc. Je sice příjemná, v klidu vysvětlí o co jde, nepoužívá lékařskou terminologii ale nedej bože když se jedna o neco s čím se tak často nesetkává.
Pani doktorka je uzasna, hrozne citliva, jemna chapava, vi co dela, umi vse vysvetlit. Je to doktorka ideal.... k jiny bych se synem nikdy nesla, lepsi detskou lekarku neznam. Klobouk dolu
opravdu skvela detska doktoroka...sama jsem k ni drive chodila a ted i muj syn....vse rada a ochotne vysvetli a vim ze nikdy nic nezanedba....
Velmi "lidská" lékařka. Dokáže se pacientům věnovat, vyslechne, poradí a vždy pomůže. Nestalo se nám, že bychom odcházeli z ordinace nespokojeni, nebo s nějakými obavami. Paní doktorka vytváří přirozené prostředí bez zbytečných odborných frází. Všem doporučuji!!!!
Linda
Skvělá lékařka, citlivý přístup k dětem, rodičům vše ochotně vysvětlí, velmi pečlivá. Jediný problém bývá plná čekárna.
Romana
Dětskou lékařku MUDr. Kopsovou doporučuji se synem paní doktorku navštěvujeme již 15 let.
Dětem se vzorně věnuje.