chladovazdena
Pani doktorka je velice prijemna ,vstricna a pecliva . Chodim k ni jiz nekolik let , a nemenila bych. Ma velmi dobry pristup k lidem .
Jak se bránit, když jde o nejlepší pr. lékařku. Lidská,milá, vstřícná, loajální, zodpovědná,ve svém oboru praktická, nebere člověka jako "kus" nebo r.č.. Važme si takových, poctivých.....
Dnes jsem paní doktorku navštívila. Nejsem její pacient, ale během dovolené jsem byla nucena vyhledat lékaře a paní doktorka byla moc milá, pečlivá a vstřícná. Takovou paní doktorku bych si přála i v místě svého bydliště. Moc děkuji.
Holmanová
Je to nejlepší doktorka na správném místě.
je skvělá, pečlivá, milá.
pacientka z JC
paní doktorka velice pečlivě vyšetřuje, je trpělivá i ke starším pacientům, zjišťuje nejen následky, ale i příčinu. Zajímá se nejen o fyzickou stránku pacienta, ale i psychickou. Z mých lékařů je nejlepší.
pacientaka z Jičína
Paní doktorka je opravdu pečlivá, hodná a snaží se vám vždy pomoct, poradit a předepsat léky tak, aby byl co nejmenší doplatek.Je to ta nejlepší a nejhodnější lékařka, kterou jsem kdy potkala!!!
Kejli
Jsem u ni pacientem uz asi 10 let a mohu rici, ze se jedna o doktorku, ktere opravdu jde o Vase zdravi.