Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Lenka O.
Setkala jsem se s nerozeznamim rude jizvy od kozniho vyronu na kontrole po zakroku, k znecitliveni bohuzel nepouziva moderni injekce nebo kremy, ale chladici sprej, po kterem dochazi k poopaleni kuze s trvalymi nasledky-zakrok zde jsem samozrejme podstoupila jedinkrat a dodnes toho lituji
Neprofesionalni pristup..Odesla jsem s jizvami, ktere se nehoji bez kompenzace,zakroky zde jsou vylozene nebezpecne, neodhadne, co je treba a co muze poskodit, nezajima ji poskozeny pacient
Kristyna Novotna
Nikde vice, zjizvila mi nohy chladicim sprejem.naprosto neprofesionalni, male dite by to neudelalo. naprava me stoji tisice v laserovych centrech, nezlepsuje se to a nemuzu ani do plavek. nenavidim ji
Tereza
Nikdy vice. Spatna diagnóza naprosto bezne kozni vyrazky, spatne nasazena lecba. Po par dnech mi zacala vyrazka mokvat a hnisat a doslo mi, ze to nebude jen tak. Zasla jsem k osvedcene lekarce a do par momentu bylo jasne, oč se jedna a dostala jsem odpovidajici lecbu. Nicmene hojit se to bude o to dele, o co se mi to stihlo uplne zanítit.
Tibor
Dobrý den.Byl jsem u paní doktorky zatím 2x a vše se zdá být v pořádku.Dělala mi docela náročné zákroky.Zatím spokojenost.
Tibor
Petr
Ochotná doktorka, vše v pořádku.
pecka.vaclav@seznam.cz
Odborně zcela fundovaná, zkušená, ohleduplná, rychle jednající.
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze