MUDr. Miroslava Hájková

Zubař Více

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Poliklinika Mazurská • Jiný

K paní doktorce chodím už desítky let a jen doufám, že mě bude ošetřovat co nejdéle. Je milá, laskavá, profesionální a skvělá zubařka.

Kdybych měl takovou zubařku už v dětských letech, chodím dnes k zubaři se stejným nadšením jako třeba ke kadeřníkovi. Milá, ochotná, šikovná. Jednoduše profesionál . A s úsměvem k tomu.

F

Je to výborná zubařka, chodí k ní celá naše rodina už řadu let. Nikdy nebyl žádný problém.

Paní doktorka je nejlepší zubařka, jakou znám.Vím, že pokaždé, když k ní jdu , se nemusím vůbec bát.Je milá, ochotná, vstřícná.Jsme u ní celá rodina a jsme maximálně spokojeni.

Lepší zubařku bych si přát nemohla. Milá, vstřícná, hodná a téměř bezbolestná. Objednání bývá sice trochu složitější, ale co...

Paní doktorka je moc hodná a pečlivá. Má sice delší objednací lhůty (cca 3 měsíce), ale akutní případ vezme vždy brzy ráno.

no nevím, ale i když je paní doktorka celkem v pohodě, tak akutně vás neobjedná ani náhodou a bohužel její práci musel opravit jiný, tentokrát soukromý lékař a musím říct, že při srovnání s ním to u paní Hájkové není úplně ideální. Chápu, že toho má hodně a navíc u ní nemusíte platit, ale jinde je to prostě lepší, samozřejmě jde jako vždy o peníze, protože vám pak nesmí vadit, že "udržba" jednoho zubu stojí přes 10t.

velmi spokojený pacient

Měla jsem tu čest s několika lékaři. Většinou šlo o zkušenosti špatné, takže mám ze zubaře panickou hrůzu. Paní doktorka Hájková mě ale vždycky uklidní, přátelsky si se mnou popovídá a ošetří mě k mé maximální spokojenosti. Akutní případy svých pacientů bere paní doktorka každý den ráno před začátkem ordinačních hodin - osobní zkušenost. Nepoznala jsem lepšího zubního lékaře...

Skvělá zubařka! Žáčková