Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Hana
Paní doktorka mi vždy pomůže, pošle e-recept a i když pracuji v Brně, vyjde mi vstříc, nabídne čas návštěvy. Jsem s ní spokojená.
Petra
Paní doktorka je velice arogantní, nejsem spokojena s postupem léčby. Nedoporučuji. Raději se obraťte na jiného lékaře.
Jiri
Problém začal při telefonátu se sestrou, která se chovala velmi nevhodně, asi jako za minulých dob. Pak jsem čekal skoro hodinu na vypsání receptu léku, který beru již mnoho let. Paní doktorka nepospíchala a připadalo mně to, jako by se v ordinaci zastavil čas. Určitě udělám v budoucnu kolem této ordinace velký oblouk.
Natali
Arogantní, povýšená doktorka, která je nelidská. Člověk si stězuje na bolesti, a ona vám nevěří. Pořádně vám neprohlídne a diagnostikuje nemoc. Sám si u ní musí člověk vše vyřvat jinak to nejde. Rozhodně nedoporučuji. Kdo je zdravý můze chodit k této doktorce, kdo však ne nechala by i zemřít člověka.
TT
Od dob vynikající doktorky Obržálkové a nástupy mudr.Ganzarové se v ordinaci vystřídalo v ordinaci co pamatuji,tak minimálně 3 sestry a máte šanci,že příště vám opět otevře nějaká nová sestra v důchodovém věku,šok.
Paní doktorka pokud dorazí do ordinace v 7hod.15 minut,tak je to zázrak neboť většina doktorů je v ordinaci už v 6hod.45min. jen naše doktorka nějak pravidelně nestíhá.Pracovní doba je velice krátká a někdy i v pracovní době ji nezastihnete,ale sestru ano.
Pokud má doktorka problémy,tak by měla vědět,že každý má nějaký problém a musí hodit do práce za mnohem méně peněz.
Jako doktorka je dobrá,ale pracovní doba,docházka,sestry,tak absolutně nedoporučuji.
Petr Vaňátko
Jsem velmi spokojený s paní doktorkou i sestřičkou. Jsou příjemné, milé, vyjdou vstříc...Paní doktorka je pečlivá a snaží se nic nezanedbat, repektuje pacientův názor. Má dlouhé ordinační hodiny a v čekárně jsem nidy dlouho nečekal. Co víc si můžu přát?!
Janštová Marta
Příjemná , ochotná a hlavně "LIDSKÁ" lékařka , která se snaží svou práci dělat poctivě i v dobách kdy jí samotné není zrovna nejlépe .... Zapomínáme , že je taky jen člověk ! Přeji hodně zdraví a spoustu spokojených pacientů stejně jako já ........ díky.
Honza
Velmi dobrá lékařka, citlivý lidský přístup a pochopení, je vidět že má dlouhou interní praxi na interní klinice Baťovy nemocnice. Doporučuji jako vynikajícího diagnostika
Karel
Vždy přicházím do ordinace vítán, pokud je to jen trošku možné vždy je mi vyhověno i když mnohé není hrazeno ze zdrav. pojišťovny. Lékařka se snaží dle svých omezených možností - pojišťovnou zajistit maximum zdrav,.péče. Doporučuji ji ostatním pacientům.
Helena P.
Na moji paní doktorce kladně hodnotím zejména její laskavost a milost k pacientům, kteří mohou do ordinace přijít kdykoliv, bez nutnosti objednání. Mohla jsem s ní konzultovat jakýkoliv problém a vždy mě pochopila. Předepsané léky mi nesmírně pomohly. Paní doktorka si na každého najde svůj čas a uplantňuje individuální, hezký přístup k pacientům. Každému bych přála, aby měl tak obětavého lékaře, jako je moje paní doktorka Ganzarová.
Praktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí