Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
M.M.
Dnes jsem poprvé byla u paní doktorky a musím říci, že jsem úplně nadšená, milý přístup, ale hlavně pečlivý! Přešla jsem od pana doktorka, který vlastně celý můj problém s okem přešel, jako by neexistoval... paní doktorka Chaloupková naopak udělala veškerá měření, testy, poradila, budu se jejími pokyny řídit a věřím, že brzy bude vše v pořádku. Ještě jednou velice děkuji, vážím si péče i přístupu paní doktorky i sestřičky!
ruzena.f
Velice milá a ochotná paní doktorka......prostě jednička,chválím a doporučuji.Totéž platí i o sestřičce.Obě mají velice milé vystupování.
Děkuji za péči
Fujanová R.
Zbyněk Fryč
Zbyněk Fryč
Velmi příjemné vystupování paní doktorky i sestry, vynikající přístup. Vřele doporučuji.
Vaníková z Nezvěstic
Tato paní doktorka je nejlepší v Plzni.Moc bych jí chtěla tímto moc poděkovat za sebe a za celou naší rodinu.
Host
Naprosto souhlasím s názory na paní doktorku - lepší oční lékařku snad v Plzni nenajdete. Vše ukáže, vysvětlí, je moc milá, prostě vynikající!!! Neměnila bych!!!
Jitka
Velmi příjemná paní doktorka. Malá (15 měsíců) šilhala na jedno očko volala jsem nejdříve na lochotínskou k p. Topinkové ale tam mě objednali až Za 3 měsíce!! já chtěla mít jasno hned ptž kdyby se potvrdil problém malá by musela na operaci. Volala jsem k pí. Chaloupkové a vzali mě hned za 3 dny. Šla jsem přesně na čas,bez čekání. Malá vůbec nespolupracovala,ale paní doktorka to nevzdávala a zkoušela různé způsoby vyšetření. Všechno mi ukázala a vysvětlila na co se mám při sledování malé soustředit. Vynikající přístup jak lékařky tak sestřičky.. Vybavení ordinace,čekárny a přilehlých prostor nic moc(je to starý komplex) ale péče výborná. mohu jen doporučit
Václav Hynek
Tato paní doktorka nemá konkurenci! Je pečlivá, citlivá a pacientovi jeho problémy skutečně věří. Mně před 11 léty zachránila život, díky ní jsem dostal doporučení do Motola k primáři Odehnalovi a moje 12-ti leté bolesti, které už se nedali fyzicky ani psychicky tak dlouhodobě zvládat, byli pryč!!! Nezná m lepší paní doktorku v Plzni!!!