Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
ivan.patera
Neuvěřitelný!!!!.... ihned odchazim najdu-li jinou doktorku...neskutečně dlouhé čekání a paní doktorka si povídá... objednání pacienti maji byt od 16h ale už v půl 3 nás tu všichni predbihaji... máte-li zájem netravit cele dny v čekárně absolutně nedoporucuji!!!
trzeva
Dobrý den sem velice nespokojená,čekate 3 hodiny v čekárně pak když přijdete na řadu tak paní doktorka si chce povídat. Volate si pro výsledky,nikdo vám nebere telefon a když přijdete osobně tak zjistíte ze máte nález ale léky vám už nedá.Prý streptokok je obranná látka a fyziologická flóra je taky normální ale ze člověka bolí už 3tydny to ji nezajímá. Takže za mě špatné. :(
pacientka
Pokud nechcete strávit v čekárně 1,5hod. tak se radši objednejte, protože si pani doktorka ráda povídá a nezajímá jí plná čekárna lidí, nicméně to není jen kvůli samotné doktorce ale i nezodpovědní co si sní v klidu povídají jako u kafíčka. Jinak příjemná doktorka.
Pavel
Paní doktorka je milá, ale myslím, že není odbornice z těch nejpovolanějších. Její dedukce zatím byly většinou nesprávné, prohlédne a pošle na další vyšetření. Co je velikým problémem je její záliba v povídání si, což jistě ocení důchodci, kteří si chtějí popovídat a svěřit se se svými problémy, ale nikoliv pracující lidé, kteří si jen potřebují odskočit k lékaři pro potvrzení nebo nemocní, kteří chtějí akutně vyšetřit a pomoci. Délka čekání na vyšetření je cca 3-4 hodiny. Já už tam raději nechodím, ale nyní jsem si byl pro potvrzení a trvalo 30 minut než vyšel jeden člověk (přede mnou jich bylo dalších 11 :)
Mukyna
Jsem již 20 let v invalidním důchodu a mohu říct,že za tu dobu jsem poznala mnoho lékařů,ať v nemocnicích či v ordinacích a mohu říct,že takových jako je paní doktorka je velmi málo a poslední dobou ( co jsou na prvním místě pojišťovny a jejich papíry ),tak ještě méně !!! Je velmi ochotná a zároveň profesionální,lidská a má pochopení pro Vaše bolesti a problémy.U ní se člověk cítí jako člověk a ne jako kus položky v kolonce. Zároveň se sestřičkou tvoří skvělý tým. Zažila jsem lékaře.který mi do očí řekl,že jsem dement a tady se cítím,opravdu jako člověk a ne jako někdo kdo je lékaři na obtíž. Jsem velmi spokojena a ráda,že mě paní doktorka přijala. Děkuji
Ing. Václav Janda
Velmi profesionální a současně lidský přístup k pacientovi. Sestřička příjemná.
Ivan M.
U pani lekarky, jsem velice spokojen, diky ni se vcas prislo na moji vrozenou vadu a po nasledne operaci mohu dal zit plnohodnotny zivot. Co se tyka zazemi, drive byvaly casto nesnesitelne fronty a mnoho pacientu ze zavodni pece se kumulovalo s temi s dennimi problemy, nicmene zkusenosti z posledni doby ukazuji, ze se toto pomerne zlepsilo, takze plne hodnoceni...
Výborná odbornost a velmi dobré jednání s pacienty.
velmi dobrá lékařka,komunikativní,profesionálka s lidským přístupem
skvělá lékařka