Jmenuji se Miroslav Zachovalý. Vystudoval jsem psychologii na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Pracuji primárně jako vedoucí Terapeutického centra ve Společnosti Podané ruce (od roku 2016). Od roku 2014 se vzdělávám se v dlouhodobém psychotepeutickém výcviku v analytické psychologie C. G. Junga při České společnosti pro analytickou psychologii (ČSAP).

Psychoterapii se věnuji, protože mě baví naslouchat lidem a jejich příběhům. Cesta k porozumění a pochopení je někdy spletitá a může být také nepříjemná. Věřím však, že duše člověka je mimořádně zajímavá a její objevování je pro každého velkým dobrodružstvím. A jak to tak bývá, to je plné překvapení, důležitých setkání, tajemných symbolů, ale někdy také zklamání a obav.

V soukromé praxi se věnuji širokému spektru témat jako je stres, problémy se sebehodnocením, problémy ve vztazích a mnoho dalších. Legitimní motivací pro psychoterapii je ovšem také touha po sebepoznání a seberozvoji. Rád při práci pracuji s nevědomými obsahy, symboly, pracuji také se sny, imaginací, s pohlednicemi, kresbou.

Kromě psychoterapie se věnuji hudbě.

Kontakt: mirek.zachovaly@post.cz

Mgr. Miroslav Zachovalý
Kopečná 19, Brno-střed, Brno

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Psychologické poradenství

+1 služba

Jak fungují ceny?

Číslo ověřené
Umístění: Mgr. Miroslav Zachovalý psychologické poradenství

Už první sezení s panem Zachovalým mi velmi pomohlo. Je to mladý, ale zkušený a empatický psycholog.

Miroslav Zachovalý

Děkuji Vám za zpětnou vazbu. Přeji, ať se Vám daří. MZ