Jmenuji se Miroslav Zachovalý. Vystudoval jsem psychologii na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Pracuji primárně jako vedoucí Terapeutického centra ve Společnosti Podané ruce (od roku 2016). Od roku 2014 se vzdělávám se v dlouhodobém psychotepeutickém výcviku v analytické psychologie C. G. Junga při České společnosti pro analytickou psychologii (ČSAP).
Psychoterapii se věnuji, protože mě baví naslouchat lidem a jejich příběhům. Cesta k porozumění a pochopení je někdy spletitá a může být také nepříjemná. Věřím však, že duše člověka je mimořádně zajímavá a její objevování je pro každého velkým dobrodružstvím. A jak to tak bývá, to je plné překvapení, důležitých setkání, tajemných symbolů, ale někdy také zklamání a obav.
V soukromé praxi se věnuji širokému spektru témat jako je stres, problémy se sebehodnocením, problémy ve vztazích a mnoho dalších. Legitimní motivací pro psychoterapii je ovšem také touha po sebepoznání a seberozvoji. Rád při práci pracuji s nevědomými obsahy, symboly, pracuji také se sny, imaginací, s pohlednicemi, kresbou.
Kromě psychoterapie se věnuji hudbě.
Kontakt: mirek.zachovaly@post.cz
Kromě psychoterapie se věnuji hudbě.
Kontakt: mirek.zachovaly@post.cz
Individuální psychoterapie • 1 300 Kč
Psychologické poradenství • 1 300 Kč
On-line konzultace • 1 300 Kč +4 Více
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí1 názor pacienta
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Hledejte v názorech
Už první sezení s panem Zachovalým mi velmi pomohlo. Je to mladý, ale zkušený a empatický psycholog.
Psychoterapeuti v okolí
Nejčastěji léčené nemoci