Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
PP
Výborný lékař.:-)
Vynikající lékař, přátelský a má pochopení pro svoje pacienty.
Jedná se o špičkového odborníka, který praxi získával kdysi v H.Brodě u primaře Strýhala, již několik let má primariát v litomyšlské ortopedii.Má velice lidské jednání, je ochotný a vstřícný, vždy se snaží pomoci.
Konečně vynikající přístup zdravotníka. Pan primář nejenže věnoval čas mému kolenu, ale byl i nesmírně lidský a empatický. Po předešlých návštěvách ortopedů konečně někdo, kdo přesvědčil, že ne všichni ve zdravotnictví mají laxní přístup k pacientovi.
ellie
Odborník v oboru, s velmi dobrým odhadem, autoritou i empatií. Nikdo není neomylný, nikdo se nezavděčí všem..
burdychova
Výborný lékař, skvělého chování!
veronica
Pan doktor je vynikající lékař,přátelský. Mamce operoval zlomený krček,nadále k němu dochází a je nadmíru spokojená a tím také my,po takovém zranění.
Takže já i za naši doporučuji.
Loukotová
VYnikající lékař, vynikající člověk, má autoritu, ale i pochopení pro nemocné. Dokáže i pobavit laskavým humorem.
Řeznícková
Lékař, který starší občany neřeší. Rychlou sanitou jsme dovezli moji mamku do nemocnice se zlomeným krčkem. Při příjmu nam tvrdil, že to není zlomeny a dokonce nám ji chtěl dát v bolestech domů zpět. Druhy den na chirugii lékaři tvrdili, že nohu má zlomenou a on i přes to tvrdil že to není zlomený a že bude opět chodit. Díky panu Kubešovi a ortopedii v Novém Městě ,naše babička v 82 letech opět chodí o francouzských holí. Tohoto lékaře nedoporučuji.