Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
H.B.
Byl úžasný. Měla jsem ho moc ráda za jeho lidskost. Byl nejlepší.
i když jsem běžně nemarodila, tak mě poprosil ať se něj občas přijdu podívat, že mě rád uvidí a změří mi alespoň tlak.
Asi věděl proč. Prostě super lékař a jeho sestřička byla to samé.
Simona F.
Pan doktor, je doopravdy Pán. Mohla bych i říct, že díky němu žiju. Šla jsem se k němu zaregistrovat v 17ti letech. Při vstupní prohlídce se mě přátelsky ptal na různé věci, řekla jsem mu pouze únava a bolesti hlavy a svalů (byl podzim a pediatr mi řekl, že v tomhle věci a počasí je to normální). Pan doktor mi raději udělal krevní testy. Poslal mě na sono a ke specialistovi. Po všech těchto vyšetřeních mi vyndali štítnou žlázu se zhoubným nádorem. Než jsem se vyléčila na tolik, že jsem začla chodit mezi lidi, pan doktor přestal ordinovat. Velká škoda.
veronika
Je to jeden z nejlepších doktorů ktere ho znám.Je velmi vlídný,usměvavý a pečlivý.Sestřička také usměvavá a vlídná.
Čenda
Jsem naprosto spokojený, kvalitní lékař.
Vydrová Jana
Velmi dobrý lékař.
nemám s ním žádný problém,když si není jistý tak okamžitě zasílá k lékaři,který se tím zabývá
pan doktor Tutter uz je taky hodně starý.Musíte některé výroky brát s rezervou.Nemyslí je špatně. To jestli se to zrovna hodí nebo nehodí je jiná věc. Až budete v letech třeba budete mlejt takové blbosti až se tráva bude zelenat :-)
Praktik s přehledem, a lidským přístupem. V pondělí k němu jdu, a skoro se těším :-).
Pro lidský postoj ,velmi dobré jednání, ochota lécit a vylécit je mé hodnoceni kladné. At dobrá mysl panu doktorovi slouzí dlouhá léta ta vylécí mnoh.
*petula*
Je to nejlepší Pan doktor, kterého znám. Nikdy bych ho nevyměnila. I když už v Lovosicích nebydlím jako praktického lékaře ho stále navštěvuji. Je ochotný, příjemný, dokáže poradit i rozesmát. Ať nás léčí ještě řadu let, takových jako on je hrozně málo.Dávám mu velkou 1*