Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Gabriela Turková Nohavicová
jo jo pan doktor je mily clovek ale nusi mit dobrou naladu ale veřim že pracovat s lidmi je velice komplikovane jsem po operaci v Trinecke nemocnici a stale mam problemy
mikrkoskova
výborný lékař, příjemný milý , vždy vyřešil ,,problém " škoda že takových profesionálů není víc a sestřička také velmi milá , ochotná
Petra
Jsem velmi spokojená. Pan doktor je sluníčko.Vždy se usmívá, vše vysvětlí. Sestra je také šikulka. Doporučuji!!!
maminkablanka
je to vynikající pan doktor,opravdu to s lidma umí,kloubouk dolů.přeji dlouhé zdraví,at je tady pro nás co nejdéle.
Marta
Jsem spokojená s odborností, přístupem, prostředím a také hodnou sestřičkou.
Marta Szmaránszká
Pán doktor je ten nejlepší gynekolog jakého jsem kdy poznala.Jeho úsměv,klid pohoda na vas hned padne a hned je vám líp.Pěkně zařízená jak ordinace tak i čekárna --sestřička přijemná,vše vysvětlí a zařídí.Za nic bych neměnila.
Jana Foltýnová
Vřele doporučuji, pan doktor je nejen velmi přívětivý, ale také odborník na svém místě. Jsem jeho dlouholetá pacientka, takže mohu hodnotit i to, že investuje do své ordinace, což není u všech lékařů samozřejmostí. K pohodové atmosféře přispívá také laskavá a vstřícná sestřička.
Hana Kratochvílová
Dobrý den,jsem již 20 let pacientkou pana doktora a mohu jen vřele všem ženám,dívkám doporučit.Moc děkuji za vše .
Chtěla bych všem ženám tohoto pana doktora velice doporučit,je to kapacita ve svém oboru a navíc čestný člověk.Má velmi příjemné vystupování,dokáže poradit,pomoct a je velmi ochotný,velice ráda k němu chodím a nedovedu si představit,že bych chodila k jinému doktorovi.Vynikající!!!
Hribová Marie
Výborný lékař,vstřícné jednání