Sam. ordinace PL pro dospělé
Jana Palacha 1671, Pardubice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

U tohoto lékaře jsme se s manželen registrovali před několika lety, tak důkladnou vstupní prohlídku jsme ještě nezažili! Který z praktických lékařů Vás pravidelně zve na prevenci?Paralen je volně prodejný, recept na něj opravdu není třeba...Můžu ho jen doporučit! Se setrou také vždy bez problémů, uvedené popisy neodpovídají realitě.

Tak nevím, ale zdá se mi, že se zde sešli lidé, kteří potřebují antibiotika i na zaražný prdy a běda lékaři, který jim je nedá. Já jsem k tomuto lékaři chodil několik let a rozhodně si nemůžu stěžovat, dle mého názoru skvělý lékař. Tím spíš, že ten člověk má zdravotních problémů víc než většina z těch co tu jen kydají špínu. A za to jak navzdory svému zdravotnímu stavu neustále pracoval si zaslouží uznání.
Co se zdravotní sestry týče, tak je sice přísnější, ale nikdy jsem s ní problém neměl.

Výborný lékař. Nemám problém. Zdejší hodnocení nechápu.

po 18 letech mě sestra odkázala k jinémiu lékaři a tak jsem ji vyhověl jinak si myslím,že pan doktor nad pacientem přemýšlí jak mu pomociTaké si myslím že má zkušenosti.Dak se ale na dráhu současnosti to je soukromého mpodnikání a zisku ato je škoda

Jak již bylo řečeno, spíše místo pana doktora tuto ordinaci šéfuje sestřička, která má arogantní a necitlivé chování vůči pacientům. Při jakékoliv připomínce nebo pohoršení ze strany pacientů je vyprovodí se slovy cit. "Můžete si najít jiného doktora." Na jakoukoliv žádost o předepsání léků nebo cokoliv jiného se cítí být obtěžována a se slovy cit. "Každý má nějaké problémy" vás arogantně usměrní a vyřídí vaší žádost až se jí to bude hodit. Bohužel je to vizitka i pana doktora, který i přes stížnosti pacientů ji nikterak neusměrní, asi mu to je jedno a jde jen o body a peníze.

Tuto ordinaci bych nikomu nedoporučila.

Š

Bez komentáře.25 let jsem byla jeho pacientkou proto se neřadím mezi fluktuanty.Jeho chování se zhoršilo natolik,že jsem odešla.On se nafoukl a sestra mne následně pomluvila u mé nynější lékařky.Tak pozor na to přátelé.

Proč jsou zde přípěvky pod třemi různými jmény s jednou IP adresou
Že by tři různí lidé seděli u jednoho PC??? :-)))