Gynekologická ordinace
Zárubova 498, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Gynekologická ordinace Jiný

Šla jsem k Doktorovi bez objednání poté, co jsem zjistila, že jsem těhotná, a okamžitě se o mě postaral. Předložil mi jasný plán vysetreni, zašel do mé anamnézy, udelal důkladnou zkoušku. Pan Doktor ví co dělá a je profesionál. To, že nemluvim dobře česky, nehrálo roli. Sestricka je taky zlatá!
Děkuji!

Umístění: Gynekologická ordinace Jiný

Pan doktor mě vzal do péče a objednal rychle, když bylo potřeba. Další klad je, že nevybírá nelegální nadstandardní, či registrační poplatky, jako mnoho gynekologů v Praze. Bohužel ale vyhrožoval vyřazením z péče během těhotenství, když jsem odmítla pravidelné vnitřní vyšetření děložního čípku. Jedná se o nezákonné jednání, jelikož všechna vyšetření v těhotenství jsou zcela dobrovolná a jsem plátce zdravotního pojištění u pojišťovny, se kterou má pan doktor smlouvu. Zjistila jsem, že jde o vyšetření, které již mnoho mladších lékařů a porodních asistentek nedoporučuje pro nízkou výpovědní hodnotu, nebo kvůli riziku zavlečení infekce. Čípek je též vidět a možno kontrolovat na ultrazvuku. V zemích jako je Německo, či Švédsko se bezdůvodně toto vyšetření neprovádí vůbec. Pan doktor ale srovnává úroveň našeho zdravotnictví s rozvojovými zeměmi, místo s vyspělejšími státy západní a severní evropy, podporujícími celkově citlivější a přirozenější přístup k těhotenství. Též nastal menší střet názorů při odmítnutí genetických testů v prvním trimestru. Předem o smyslu a průběhu vyšetření pan doktor neinformuje vůnec. Například bych rozhodně znova neplatila nemalou částku za utz screening v 1.trim. Sestra je lehce arogantní, ale možná jde o nějaký druh humoru. Naštěstí jsem již přešla do vstřícnější péče.

Umístění: Gynekologická ordinace Jiný

pan doktor je špičkový specialista a člověk na svém místě. Nic nezanedbá, vždy pomůže. Je to miliónový člověk. Četla jsem nějaké recenze i na sestřičku, já osobně mám se sestřičkou velice kladnou zkušenost, je to profesionálka a odbornice :-) vřele všem doporučuji.

Umístění: Gynekologická ordinace

Byla jsem u pana doktora pro zpoždění menstruace nejříve o cca 10 dní a pan doktor mi řekl, že pokud by se menstruace nedostavila mám se zpět zastavit za měsíc. Objednala jsem se tedy znovu a pan doktor se mě zeptal, jestli to mám jindy pravidelně a já, že ano a on že prý asi nemám když už jsem bez menstruace víc než měsíc. Do svých záznamů si napsal,že cyklus mám až 60 dnů dlouhý a poslal mě domů s tim, že mám polycystická ovaria a že to takhle asi budu mít. Tak jsem žila v domění že je to v pořádku. Po 4 měsícíh bez menstruace jsem měla obrovské křče v podbřišku. Hned jsem se objednala a pan doktor mě hned přijmul. Měla jsem prasklou cystu na vaječníku a odeslal mě do nemocnice. Ještě před tím jsme se spolu nějakou dobu dohadovali proč má ve svých záznamech, že mám cyklus dlouhý 60 dnů, když mu teď tvrdím, že nemám. Došli jsme k závěru, že jsme se asi špatně pochopili. Nyní jsem u jiné gynekoložky a ta mi oznámila po UZ vyšetření, že se jí vaječníky nezdají vůbec polycistické, což mi řekli i v nemocnici, když mě tam pan doktor poslal. Před tím jsem s panem doktorem neměla problém, pokud se jednalo o nějaké jiné problémy, vždy mi zvládnul pomoci, bohužel jsem v něj po tomhle úplně ztratila důvěru.

Š
Umístění: Gynekologická ordinace Pravidelná prohlídka

Dobrý den. O panu doktorovi mohu mluvit jen v superlativech. Je prostě skvělý. Nelituji toho, že ačkoliv v okolí Hájů a Opatova je spousta gynegologií, jezdím za ním "až" na Lhotku. Protože on za to stojí. Horší je to s jeho sestřičkou. Četla jsem schválně několik recenzí přede mnou a jsem ráda, že nebudu jediná kdo o ní napíše, že je skutečně dost náladová! Jednu návštěvu je miliónová a druhou je neskutečně nadřazená. Při dnešní návštěvě se mnou mluvila jako s nechápajícím jedincem. S úsměvem jsem se podivila, že návštěva na mamografu už byla v roce 2017 a ona mi ten údaj zopakovala tak arogantním tónem, že jsem myslela, že odejdu pryč. A vůbec se mnou mluvila dost nadřazeně. Je to škoda, především pro samotného pana doktora.

K panu doktorovi se chystam na preventivni prohlidku. Sestra odmerena,.Mudr. milý, empaticky, vždy mě zbaví hrozného pocitu, který na koze prožívám Kontroluje mi i prsa, nic nezanedba. Za me profesionalita a super pristup. Priznejme si,.kdo chodi na gyndu rád

B

S panem doktorem mám nejlepší zkušenosti. Před 13 lety mi prakticky zachránil život. A kdybych se neodstěhovala o 100 km daleko, chodím k němu nadále. Spolehlivý, citlivý. Vždy mi vyšel vstříc při objednávání termínu. I sestřička je velmi milá. Vřele doporučuji. S pozdravem a děkuji za vše.
Helena B.

Ja chodim k panu doktorovi nekolik let a jsem celou tu dobu velmi spokojena s jeho pristupem. Vzdy jsem mela super peci. Mam tri deti a vzdy perfektni pristup. A vubec nechapu, jak si nekdo muze stezovat na sestricku, protoze tedy ja mam jen dobre zkusenosti. Vzdycky je na me mila a usmevava. A kdyz jsem mela problem s antikoncepci (mirena), kterou moje telo bohuzel neprijalo, tak pan doktor udelal vse proto, aby mi alespon cast, (pro me pomerne velke castky) mohl vratit. Coz de diky jeho iniciative podarilo a ja i v tomto mu jsem vdecna. Delat by to vubec nemusel. Takze ja muzu pana doktora i sestricku jen doporucit, protoze pro me jsou opravdu profici . Diky Veronika

Tez mam s panem doktorem spatne zkusenosti .... Bohuzel pan doktor se zajima o jine veci nez o pacientky a velmi se pohorsil... Byla jsem tehotna na zacatku kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna byla jsem objednana na kontrolu ale bohuzel ten týden co jsem zjistila ze jsem tehotna nez sem sla na kontrolu jsem zacla krvacet napsali mi v nemocnici prasky precetla jsem si probalovi letak a tam bylo ze to neni pro tehotne... Druhy den sem zasla k panu doktorovi abych zjistila zda je vse v poradku poradila jsem se snim o lekach ktere mi v nemocnici napsali a rekla mu ze tam pisou toto a on mi rekl ze at je tedy neberu ze pry se davaj jine leky vse probihalo dobre ale mivala jsem bolesti a nejevilo se mi to vse dobre vse jsem doktorovi oznamila pokazde jsem dostala argument to k tomu patri... Nakonci 3 tybo mesice jsem byla na kontrole uz jsem dostala prukazku mohla si jet vyridit porodnici na uktrazvuku mi nasel prepazku coz me vydesilo a zeptala jsem se zda je miminko v poradku ze slovy mi odpověděl ze je v poradku a ze vyvojove se vyviji dobre byla jsem stastna ze uz nam nic nehrozi ale pak prisla ta nejvetsi rana druhy den jsem jela na genetiku kde mi oznamili ze musim podstoupit potrat miminko si prokoplo placentu tudiz se mu nevyvynuli nozicki a panev to byla pro me ta nejvetsi rana ze jeden den je vse v poradku ze slovy od pana doktora az na tu přepážku a druhy den se dozvite ze musite podstoupit potrat proto pana doktora nedoporucuji a jsem velmi rada ze jsem od pana doktora odesla a modlim se aby uz se toto nikdy nestalo ja konecne mela sve vymodlene miminko pro vsechny co si toto zazili me urcite chapou mozna kdybych si tenkrat vzala ty prasky ktere mi v nemocnici predepsali a kdybych odesla tenkrat k jinemu lekari tak bych mela mnohem vetsi peci nez u pana doktora a tohle by se nikdy nestalo bohuzel iuz mi to miminko ktere jsme si moc prali nevrati a musím dodat bylo to me prvni tehotenstvi a nikdy mi pan doktor poradne neporadil co mam delat doporucil jen mamavit a to bylo vse a nikdy mi nic poradne nebystletlil takze nedoporucuji za kazdou cenu je mi lito... Ze ztraty miminka se budeme dlouho dostavat

MUDr. Miroslav Starý

Dobrý den, reaguji na hodnocení paní Veroniky z 3.11.2016.
Pacientka byla sledována v naší ordinaci od začátku těhotenství. V časném stádiu gravidity došlo ke krvácení, které spontánně ustoupilo bez dalších známek hrozícího potratu. Klinické i laboratorní vyšetření pacientky bylo bez patologického nálezu až do 12. týdne gravidity, kdy paní V. podstoupila podrobné ultrazvukové vyšetření v rámci takzvaného 1-trimestrálního screeningu. Smyslem tohoto vyšetření bylo rozpoznat eventuální zvýšené riziko vrozené vývojové vady nebo chromozomálně vázaných nemocí vyvíjejícího se plodu. Při vyšetření, které v případě paní V. trvalo 40minut, jsem vyslovil podezření na přítomnost abnormální přepážky v plodovém vejci a kvůli tomu zhoršené vizualizaci plodu /proto i tak dlouhé vyšetření/. Rozhodl jsem o okamžitém odeslání pacientky na superkonziliární ultrazvukové dovyšetření plodu v porodnici za účelem stanovení diagnosy. Paní V. byla v průběhu vyšetření velmi vystrašená a obávala se problému s miminkem. Bylo v tu chvíli předčasné stanovovat jakoukoli diagnosu a pacientku ještě více děsit. V nemocnici byla následující den vyšetřena a potvrzena vrozená vývojová vada končetin plodu , která přímo souvisela s výše uvedenou přepážkou /amniálním pruhem /.
Celý vyšetřovací postup probíhal standardně, pečlivě, při podezření na abnormalitu plodu byla pacientka ihned odeslána do nemocnice, kde do 24h byla stanovena diagnosa. Pacientka se tak mohla v relativně časném stádiu těhotenství rozhodnout, zda podstoupí umělé ukončení těhotenství.
Tato smutná událost zcela pochopitelně má negativní dopad na psychiku a emoce pacientky. Sotva však lze hledat viníka v jejím ošetřujícím lékaři.
Rád bych k tomu dodal, že paní V. přeji, aby její příští těhotenství probíhalo zcela normálně a narodilo se jí zdravé miminko.
MUDr.M.Starý

Já osobně chodím k panu doktorovi již několik let a jsem naprosto spokojená. Je to profesional ve svém oboru a hlavně má lidský přístup,je přístupný dialogu,mohu s nim o svých potížích a obavách otevřeně a bez ostychu mluvit. Je zodpovědný a rozhodně by nic nezanedbal,když jsem měla komplikace v tehotenstvi,kontroloval můj stav každý týden,a když se potýkám v současné době už pár měsíců s potížemi,poslal mě pan doktor na další vyšetření do nemocnice a snažíme se najít řešení mých problémů. V neposlední řadě si zaslouží pochvalu i sestřička,která mi připadá erudovana v oboru gynekologie,již několikrát jsem se na ni obrátila s žádostí o radu,vždy ochotně a hlavně věčně poradila,je velmi milá, což člověk při dlouhodobých gynekologických potížích ocení,já tedy ano.